Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

(embargo tot 26 juni 2007 12:00 uur)

NIEUWE METHODE OM ALCOHOLISME EN DRUGSVERSLAVING TE

BEHANDELEN BESCHIKBAAR IN NEDERLAND EN BELGIE

Goes, Nederland. 26 juni 2007 - Inderwisch & Kouwenberg kondigen vandaag de lancering op de Nederlandse en Belgische markt aan van de Prometa protocollen. Genoemde protocollen voorzien in een revolutionaire, uiterst snelle en pijnloze aanpak om alcoholisme en verslaving aan cocaïne en methamphetamine te behandelen.

De lancering zal worden gehouden tijdens een conferentie te Rijswijk in Restaurant Savarin. Tijdens deze conferentie zullen Inderwisch & Kouwenberg, de Nederlandse Prometa protocol behandelingsspecialisten, worden vergezeld door Amerikaanse en Zwitserse behandelende artsen en collega's.

Medicatie en psychotherapie

De Prometa protocollen zijn ontwikkeld door Hythiam Inc., een Amerikaans (NASDAQ genoteerd) bedrijf gespecialiseerd in gezondheidszorg management dat zijn thuisbasis in Los Angeles heeft en een Europees kantoor te Montreux in Zwitserland. De Prometa protocollen omvatten voedings-, psychosociale en medische componenten die zowel ambulant als residentieel kunnen worden toegepast. In Zwitserland zullen de patiënten de initiële behandeling in drie tot vier aaneengesloten dagen ondergaan in een van de verscheidene Zwitserse privéklinieken. Deze klinieken zijn uitstekend geoutilleerd en de medische staf is opgeleid door Amerikaanse specialisten. Er wordt aan gewerkt om deze behandeling ook in een Nederlandse privékliniek te gaan uitvoeren. De behandelingsprotocollen bestaan uit een fysisch onderzoek, medische supervisie, orale en intraveneuze toediening van medicatie, voedingssupplementen en per individuele cliënt bepaalde psychotherapie. Na de consultaties in de privéklinieken ontvangen de patiënten aanvullende medicijnen voor een periode van dertig dagen en voedingssupplementen, vergezeld van professioneel advies. Individuele aandacht wordt daarna besteed aan mogelijk te volgen psychosociale therapie en ondersteunende begeleiding (counselling).

Gepatenteerd

De Prometa protocollen en hun unieke benadering zijn wereldwijd gepatenteerd. Hythiam heeft toestemming om de protocollen uit te voeren en toewijzing van patenten aangaande uitvindingen die de protocollen ondersteunen, ontvangen vanuit meer dan 25 landen waaronder de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, China, Zuid Afrika, Mexico en 19 Europese naties.

/////