Ingezonden persbericht


Atheneum Etterbeek trapt festivalseizoen af!

Op dinsdag 26 juni sluiten de leerlingen van het KAE hun schooljaar op swingende wijze af. De leerlingenraad organiseert er in samenwerking met TMF een heus festival, Stressfactor genaamd. Namen als Kaye Styles, Kawada en Katerine sieren de affiche, maar ook eigen jong talent krijgt de kans om zich te bewijzen.

Om 10.45 u. begint het festival met de relatief onbekende maar toch zeer geliefde schoolbands Arristide. Armada of Nemesis en State of sin. Om 13 u. stipt is het de beurt aan Kawada, bekend van de MTV Road Rally, gevolgd door Katherine. En om 15.15 u. zal Kaye Styles, de hoofdact, de school in lichterlaaie zetten!

Op eigen houtje zorgde de leerlingenraad met hulp van verschillende andere enthousiaste medeleerlingen voor de hele organisatie. Nadat er gestemd was voor de affiche, begon het zware werk. Er werden werkgroepjes gevormd die allen hun eigen verantwoordelijkheden en taken hadden. Zo zijn er bijvoorbeeld backstage-, PR-, catering-, techniek- en securityteams.
Na heel wat vergaderen werd uiteindelijk een dagschema opgesteld. Al heel vroeg in de ochtend zullen kuddes gemotiveerde leerlingen het podium en de randanimatie opbouwen. De hele dag lang zal er gezwoegd worden om alles vlot te laten verlopen zodat het festival optimaal zal kunnen verlopen.

Zowel voor de leerlingen van de basisschool, het secundair, als voor de artiesten wordt dit een onvergetelijke afsluiter van het schooljaar!

We verwachten u vanaf 10.15 uur aan de hoofdingang (zie kaart in appendix) van Koninklijk Atheneum Etterbeek. Gelieve een seintje te geven bij aankomst zodat u kan ontvangen worden door het PR-team.

De verantwoordelijke van het PR-team. Tiny Elen is te bereiken op het nummer 0485/307647

Met vriendelijke groeten,

Het Stressfactorteam

Koninklijk Atheneum Etterbeek
Edmond Mesenslaan 2
1040 Brussel


---- --