Project Gemeente Westland

Burgemeester presenteert Burgerjaarverslag 2006

Publicatiedatum: 25-06-2007

Dinsdag 26 juni, direct voorafgaand aan de openbare raadsvergadering (aanvang 17.00 uur), reikt burgemeester J. van der Tak van de gemeente Westland de eerste exemplaren van het Burgerjaarverslag 2006 uit aan de leden van de gemeenteraad van Westland. Naast de volledige teksteditie ontvangen de raadsleden ook een 16 paginas tellende samenvatting van het burgerjaarverslag op tabloid-formaat.

In dit document brengt de burgemeester, bij wijze van verantwoording aan zijn burgers een bonte verzameling van activiteiten en prestaties voor het voetlicht, die de gemeente Westland het afgelopen jaar heeft geleverd. In zijn voorwoord memoreert hij dat er door de gemeente, in veel gevallen samen met de inwoners, veel in beweging is gezet en tot stand gebracht.

Resultaten op allerlei terreinen, maar toch vooral op het gebied van de drie hoofdthemas waar de gemeente voor staat en waar ze voor gaat. Deze zijn:

* het verstevigen van de vereniging van dorpen
* het versterken van de positie als Greenport en
* het vergroten van de dienstverlening

Alle inwoners van Westland ontvangen een exemplaar van de samenvatting van het Burgerjaarverslag 2006. Het is een bijlage van het huis-aan-huisblad Het Hele Westland dat op woensdag 27 en donderdag 28 juni wordt bezorgd in de gemeente Westland. Het volledige Burgerjaarverslag 2006 is met ingang van 27 juni te vinden op de website van de gemeente.