Persberichten Utrecht stad, 07.30 uur

Utrecht, 26-06-2007

Mogelijke woninginbrekers aangehouden

UTRECHT- Op maandagavond werden twee vermoedelijke inbrekers aangehouden. Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie de melding dat twee verdachte personen rondliepen in de omgeving van de Bakhuizen van de Brinkstraat. Agenten gingen ter plaatse en troffen twee personen van 17 en 18 jaar uit Utrecht en Nieuwegein. Bij het zien van de agenten gooide een van hen een stalen buis op de grond. Vermoedelijk was het plan van deze mannen om in te breken. Het duo werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Autokraker aangehouden

UTRECHT- Op maandagavond werd een autokraker aangehouden. Omstreeks 20.40 uur kreeg de politie de melding dat een autokraker zijn slag sloeg bij in een parkeergarage aan de Kroonstraat. Agenten waren snel ter plaatse en konden een 38-jarige man uit Utrecht aangehouden. De man had al in twee auto's ingebroken.

Busruit kapot, verdachte aangehouden

UTRECHT- Op maandagavond werd een man aangehouden nadat hij een busruit had vernield. Omstreeks 16.20 uur stond een buschauffeur te wachten bij de Potterstraat. Toen de chauffeur optrok, zag hij een man naar zijn bus lopen en van buitenaf een ruit vernielen van de bus. Deze ruit brak en de man verdween.

Omstreeks 22.15 uur kreeg de politie de melding dat een dronken man voor overlast zorgde in de binnenstad. Door agenten werd deze man aangetroffen en de agenten herkende hem in het signalement van de busruit vernieler. De 41-jarige man uit Utrecht werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.