Ingezonden persbericht


PERSBERICHT BLIXEM INTERNET SERVICES

Fatima is Babe of the Year 2007
Giel Beelen maakt winnares Battle of the Babes bekend

Nijmegen, dinsdag 26 juni 2007

Hockeyster Fatima Moreira de Mélo is dit jaar tot populairste Babe uitgeroepen. De sportieve blondine mag zichzelf Babe of the Year 2007 noemen. Musicaltalent Chantal Janzen is second best. Dit maakte Giel Beelen zojuist bekend op Radio 3FM.

In de slotronde van de Battle of the Babes nam de hockeyster een kleine maar beslissende voorsprong op überbabe Chantal Janzen. De twee aantrekkelijke blondines wisten zich uit 64 populaire Babes te plaatsen voor de eindstrijd. De finale was fel. Toch ging de voorkeur van de stemmer op Mokkels.nl uiteindelijk uit naar de sportieve Fatima.

Moreira kreeg ruim 200 stemmen meer in de eindstrijd. In 2003 nam ze voor het eerst deel aan de Battle. Dit jaar waren er maar liefst 15 debutanten onder de deelnemende Babes. De hoogst eindigende nieuwkomer is Soapgirl Gigi Ravelli. Ze behaalde de zevende plaats.

Mokkels.nl feliciteert Fatima met de titel Babe of the Year 2007 en biedt haar een prachtige beker aan. Uiteraard staat de populairste babesite www.mokkels.nl volledig in het teken van de winnares met foto's en extra informatie. Ook kunnen de bezoekers hier reageren en de kersverse Babe of the Year 2007 feliciteren met haar titel.

Over Mokkels.nl
Mokkels.nl is in 2000 gestart als een hobbyproject. De site is uitgegroeid tot de grootste 'Babesite' van Nederland. Het is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van beroemd vrouwelijk schoon. Babes zoals Georgina Verbaan en Victoria Koblenko lezen regelmatig hun eigen topic om te zien wat er over ze geschreven wordt. De site is sinds 2003 de organisator van de Battle of the Babes. Mokkels.nl ontvangt een miljoen unieke Nederlandse bezoekers per maand.

Mokkels.nl: http://www.mokkels.nl Battle of the Babes: http://www.battleofthebabes.nl/

Over BliXem Internet Services
BliXem Internet Services ontwikkelt sinds 1999 met 40 professionals diverse eigen portals en websites. Iedere maand vinden ruim 2 miljoen unieke Nederlandse bezoekers het brede scala aan portals van BliXem, zoals Telefoonboek.nl, Plaats.nl, Hetweer.nl, Vakantieshop.nl en Financieel.nl.

BliXem Internet Services: http://www.blixem.nl BliXem Media: http://media.blixem.nl

-- EINDE PERSBERICHT--

Noot voor de redactie (