Ingezonden persbericht


persbericht

Rucanor brengt logistiek onder bij DHL

Amersfoort 26 juni 2007 ­ DHL gaat voor Rucanor, het beste Nederlandse sportmerk van de wereld, de Europese distributie en de wereldwijde express distributie verzorgen. De samenwerking is aangegaan voor onbepaalde tijd, met de intentie om tot een langdurig partnership te komen.

DHL gaat voor Rucanor de Europese distributie en de wereldwijde expres distributie verzorgen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het logistieke systeem van Rucanor. De samenwerking tussen Rucanor en DHL is aangegaan voor onbepaalde tijd, met de intentie om tot een langdurig partnership te komen.

Rucanor heeft voor DHL gekozen, vanwege de scherpte tariefstelling, de ruime bekendheid met retailafleveringen, de mogelijkheid om naast pakketten ook pallets te verzenden en de mogelijkheid om weigeringen opnieuw aan te bieden.

Philip Bos, Managing Director BU Zuid DHL Express Benelux; "Rucanor is een zeer welkome aanvulling op ons bestaande klantenportfolio. Met dit contract onderstrepen we onze bekendheid met de retailmarkt in het algemeen en de sportbranche in het bijzonder."

Rucanor Europe is een sterk internationaal georiënteerde Nederlandse handelsorganisatie die met veel succes het merk Rucanor op de markt brengt. Rucanor richt zich op iedereen die plezier aan sport wil beleven. De collectie bestaat uit een uitgebreide never-out-of-stock collectie, een seizoenscollectie voor zomer en winter en een compacte Heritage footwear collectie. Rucanor hecht grote waarde aan een zeer efficiënt logistiek systeem, als een van de middelen om een goede prijs ­ kwaliteitverhouding te kunnen realiseren.

OVER DHL
DHL is de wereldwijde marktleider op het gebied van internationale expressdiensten en logistieke diensten en is specialist in het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen vanuit één bron.
DHL Benelux Phone + 31 (0)33 257 7150 E-mail: marc.visser@dhl.com Terminalweg 36 Fax + 31 (0)33 257 7850 Internet: www.dhl.com 3821 AJ Amersfoort
Netherlands

DHL biedt deskundigheid op het gebied van express-, lucht- en zeevracht, landtransport,

contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten. Deze deskundigheid wordt gecombineerd met een wereldwijde dekking en een grondige kennis van de lokale markten. Wereldwijd verbindt het internationale netwerk van DHL meer dan 220 landen en staatsgebieden met elkaar. 285.000 medewerkers zijn gemotiveerd om snelle en betrouwbare diensten te leveren die de verwachtingen van de klanten overtreffen.

DHL is een merk van Deutsche Post World Net. De groep had in 2006 een omzet van meer dan 60 miljard euro.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht