Time : 10:00:00
Date : 26 June 2007
Sender Name: AT-EUROPE BVBA

Travelemotions start wervingscampagne vakantievideo's

Internetuitgeverij AT-Europe bvba heeft een pot van 10.000 euro te verdelen voor videobeelden van meer dan 60 vakantieregio's en
-steden in Europa. Een unieke gelegenheid voor de vakantieganger om een deel van zijn reissom te recupereren. Wie recente videobeelden heeft van deze steden of regio's kan tot 100 euro verdienen. Deze beelden worden door ons gemonteerd in clips van 1 tot max. 3 minuten en gepubliceerd op Travelemotions.eu.

Deze campagne is uniek in Europa! Ze heeft tot doel een kwalitatieve databank aan te leggen van videoclips over de populairste Europese vakantiebestemmingen. Bij het opmaken van de website Travelemotions.eu was het opzet om clips te gebruiken van de bekende sites als YouTube en Travelistic. Doch kwaliteit en downloadsnelheid voldoen niet.

Heel wat toeristen beschikken over een digitale videocamera en houden ervan om de beste beelden vast te leggen. Als ze voldoen aan onze minimale voorwaarden dan betalen we ervoor. Wij kozen doelbewust niet voor een wedstrijd omdat wij alle videobeelden die we kunnen gebruiken willen vergoeden.
Meer details over deze campagne en voorbeelden van conceptclips vindt u op www.videocampagne.be

Over Travelemotions.eu
Travelemotions.eu biedt u een selectie van reisemoties via videoclips en fotoreportages. Ons doel is u een compleet multimediaal overzicht te geven van een stad of regio in 20 minuten, dit voor om en bij de 45 (80 in een tweede fase) bestemmingen in Europa. Daarom vindt u op deze website geen duizenden video's maar wel een selectie van clips en foto's van de beste kwaliteit beschikbaar op internet.

Over de uitgeverij AT-Europe bvba
AT-Europe bvba is een e-Travel Content Management Company waarvan de activiteiten zijn opgestart in 2000 met het lanceren van de Nederlandstalige website Euroreizen.be. Wij leveren de toeristische informatie aan voor Euroreizen.be en Travual.com, waarbij we de lezer professionele reistips geven, andere lezers aan het woord laten en alles illustreren met videoclips en fotoshows. In eigen beheer heeft de uitgeverij o.m. Travelemotions.eu en Reisboeken.be.


_____________