Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Aanhoudende groei voor Procam

Amersfoort, 26 juni 2006 - Procam, carrièreadviesbureau voor starters op HBO- en universitair niveau, heeft haar team onlangs versterkt met twee nieuwe medewerkers. Paul Geertsema en Manja Morsman zullen zich als consultant Werving & Selectie bezig houden met het werven en selecteren van jong talent voor uiteenlopende organisaties in de ICT-sector.

Manja Morsman (24) studeerde Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Ze ziet ernaar uit om jonge afgestudeerden in een passende werkomgeving te plaatsen. "De manier waarop Procam functies bij starters zoekt waarin ze hun ambities kwijt kunnen en hun kwaliteiten maximaal benutten, vind ik inspirerend", aldus Manja. "Samen met het intensieve carrière - en ontwikkelingsprogramma dat Procam de starters biedt, ontstaat een formule die succes verzekert".

Paul Geertsema (26) studeerde Arbeids-, Organisatie-, en Personeelspsychologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Tijdens zijn studie verzorgde hij verschillende trainingen op het gebied van communicatie, gespreksvaardigheden en presentatietechnieken aan HBO's en universiteiten. Net als Manja ziet Paul uitdaging in het koppelen van starters aan de juiste functie en organisatie en het geven van trainingen op HBO's en universiteiten.

Over Procam

Procam is opgericht in 1997 en heeft zich ontwikkeld tot een ideaal startpunt voor pas afgestudeerde HBO'ers en academici. Via een dienstverband bij Procam starten zij bij gerenommeerde werkgevers in Nederland en worden zij twee jaar intensief getraind en begeleid. Daarna treden zij bij de opdrachtgever in dienst. Inmiddels zijn honderden starters succesvol ingestroomd bij opdrachtgevers als Fortis, Rabobank en Oracle. Steeds meer bedrijven zijn immers op zoek naar jong talent. Via het Procam carrière ontwikkelingsprogramma vergroten zij de kans op een geslaagde zoektocht. Zie ook: www.procam.nl