Gemeente Amstelveen

Oneigenlijk gebruik naam en logo gemeente Amstelveen

In een publicatie van Loogman Vastgoed B.V. wordt ten onrechte de naam en het logo van de gemeente gebruikt.

De publicatie, genaamd "Golfcentrum in Amstelveen, de feiten op een rij" is door Loogman Vastgoed B.V. verspreid. Door het gebruik van naam en logo van de gemeente Amstelveen wordt de indruk gewekt dat de gemeente -mede- verantwoordelijk zou zijn voor de inhoud van genoemd stuk. Dit is echter in het geheel niet het geval.

De gemeente heeft Loogman Vastgoed B.V. verzocht naam en logo van de stukken te verwijderen en deze voortaan alleen in overleg en met instemming van de gemeente te gebruiken.

Met betrekking tot de aanvragen bouwvergunning voor het golfcentrum loopt momenteel de participatieperiode van 20 juni tot en met 4 juli 2007. In deze periode kunnen schriftelijk reacties bij de gemeente worden ingediend. Alle stukken over het golfcentrum liggen ter inzage in het Raadhuis bij de balie Bouwen en in de Bibliotheek aan het Stadsplein.

Op dinsdag 3 juli (vanaf 17.30 tot 20.00 uur) organiseert de gemeente een informatieavond in het bedrijfsrestaurant van het Raadhuis. Op deze avond licht zij de plannen en procedures voor het golfcentrum toe en biedt de gelegenheid om reacties te geven.


-----------------------

Marie-Thérèse Claessen
Team Communicatie

____________________________

Gemeente Amstelveen
T (020) 540 41 21
F (020) 540 47 63
www.amstelveen.nl


---- --