Exclaimer kondigt potentiële nieuwe emailopslag .............

26.06.2007 / 23:01 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Exclaimer ltd

Exclaimer ltd

Exclaimer kondigt potentiële nieuwe emailopslag compressie-utiliteit aan - Vergroot Mailbox opslagruimte op de Microsoft Exchange Server tot het uiterste

FARNBOROUGH, Engeland, June 26 /PRNewswire/ --
Exclaimer, die een aantal e-mailtoepassingen op de markt brengt, die voor een unieke functionaliteit in de Microsoft Exchange omgeving zorgen, heeft vandaag de algehele beschikbaarheid van Exclaimer Store Compressor aangekondigd. Dit is een software tool die de grootte van de Exchange e-mailopslag minimaliseert door attachments en e-mails te comprimeren.

Met behulp van Store Compressor, kan de beperkte grootte van zowel Exchange als SBS Server Exchange opslagruimtes in volume aangepast worden. De opslagruimte wordt tot het uiterste vergroot doordat alle e-mails stuk voor stuk gecomprimeerd worden en hierdoor waardevolle mailboxruimte vrijkomt.

Het opslag policy systeem van de Exclaimer Store Compressor maakt het mogelijk om persoonlijke aanpassingen van Outlookgegevens, zoals e-mails, attachments, afspraken of taken, te verwerken op basis van interne IT-voorkeuren, op welke manier en met welke regelmaat ook. Dit versterkt de strenge toetreding in het bedrijfsbrede beleid van het bewaren van e-mails. Omdat het programma dezelfde applicatie- programmeringinterface als Microsoft Outlook toepast, is uitbreidbaarheid en veiligheid verzekerd.

Berichten worden geminimaliseerd doordat internet headers en HTML opmaak verwijderd worden. Attachments worden naar (.zip) bestanden gecomprimeerd, en gemiddeld met zo'n 25 verkleind. In aanvulling daarop bewaakt de Store Compressor continue het comprimeringsproces, en controleert daarbij de grootte van de bestanden voor en na de comprimering om ervoor te zorgen dat alleen attachments die in grootte toenemen gecomprimeerd worden. Attachments die al gecomprimeerd zijn, zoals .zip en .mp3 bestanden, worden overgeslagen.

Net als bij de andere software tools van Exclaimer, wordt Store Compressor op serverniveau geïnstalleerd en zal het op de achtergrond draaien; er vindt geen waarneembare verandering in de Outlook gebruikersinterface plaats.

"Exclaimer Store Compressor is een logische uitbreiding op onze bestaande reeks e-mailtoepassingen en biedt de perfecte oplossing voor alle hoofdpijn die IT beheerders over ter wereld krijgen," aldus Andrew Milligton, CEO van Exclaimer. "Het beheert automatisch de berichten op serverniveau, zonder daarbij de gebruiker te belemmeren, en IT afdelingen houden tijd over om zich op belangrijkere zaken te storten."

Als het bijna vol raakt, dan kan de Exchange Store fouten en storingen op de server veroorzaken. Hetzelfde gebeurt als gebruikers hun verwijderde gegevens en junk e-mailmap niet op tijd leegmaken, waardoor er buitensporig veel opslagruimte in beslag wordt genomen. Door deze gegevens automatisch en regelmatig te laten verwijderen, komt er weer opslagruimte vrij en gaat de back-up sneller en wordt optimale prestatie van IT infrastructuur verzekerd.

Over Exclaimer

Exclaimer is opgericht in 2001 en haar software tools faciliteren disclaiming, branding, archivering, anti spam, opslag policy tenuitvoerlegging, e-mail comprimering en regulerende diensten voor bedrijfsmails, het verzekeren van dienstbaarheid voor zowel interne verzoeken als externe voorschriften. Doordat het makkelijk op Microsoft Exchange Server geïnstalleerd kan worden, heeft de IT afdelingen door de applicaties van Exclaimer, de controle over het e-mailsysteem van het hele bedrijf zonder daarbij de individuele gebruikersinstellingen aan te passen. Installatie op serverniveau, houdt in dat gegevens die bij een e-mail gevoegd zijn gerangschikt zichtbaar zijn wanneer een e-mail vanaf een mobiele telefoon, desktop of webmail verzonden wordt. Vandaag de dag, is Exclaimer wereldwijd provider van e-mailtoepassingen en software add-on producten voor Microsoft Exchange, met ruim 20 miljoen gebruikers wereldwijd. De klantenkring van Exclaimer bestaat uit bedrijven in alle soorten en omvangen, van SMB tot Fortune 500 bedrijven. Voor nadere informatie kunt u terecht op www.exclaimer.com.

Contact:

Contact: voor Media en systeemanalisten: Linda Forrest, inmedia Public Relations Inc.,
+1-613-234-7227 tst 234, lforrest@inmedia.com; Danny Sullivan, inmedia Public Relations Inc., (VS & Canada): +1-613-686-5657, (UK): +44-(0)141-404-6478, dsullivan@inmedia.com