Netpresenter en BIS sluiten digital signage-pact


System Integrator vervolledigt portfolio met `narrowcasting naar de werkplek'

BEEK (L), 20070626 -- Softwareleverancier Netpresenter en systeemintegrator BIS hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Onder de voorwaarden van de overeenkomst gaat BIS nu ook Netpresenter's innovatieve narrowcasting-software aanbieden. Hiermee completeert BIS zijn Digital Signage-aanbod met `narrowcasting naar de werkplek'.

Met Netpresenter-software kunnen berichten snel en eenvoudig als beeldkrant worden gepubliceerd op grote schermen, maar ook als screensaver op PC's en laptops - het zogenaamde `narrowcasting naar de werkplek'. Een systeem met een dubbele impact, want het kan ook worden gebruikt als waarschuwingssysteem bij een (dreigende) calamiteit. Bedrijven als Sony, DSM, Jaguar en Schiphol, en ziekenhuizen en scholen gebruiken Netpresenter-software al om hun personeel en klanten te informeren, motiveren en alarmeren. Regiopolitie Groningen gebruikt Netpresenter-software bijvoorbeeld om opsporingsberichten onder de aandacht van de agenten te brengen. Uit onderzoek bleek dit in de testfase al te hebben geleid tot 7 extra aanhoudingen.

"Met deze overeenkomst vervolledigen we het aanbod van onze Digital Signage-divisie met `narrowcasting naar de werkplek' - iets waar door bedrijven steeds vaker om gevraagd wordt. Narrowcasting wordt ten slotte veel effectiever als je niet alleen grote plasmaschermen inzet, maar ook de schermen van PC's en laptops. Herhaling van de boodschap zorgt ervoor dat deze beter wordt gezien en onthouden," zegt Teus Dekker, president & CEO van BIS. "Netpresenter is de enige aanbieder van software die beide kan. Na evaluatie van de software, die zeer gebruiksvriendelijk bleek, waren we er snel uit - Netpresenter software is zeker een waardevolle aanvulling op ons huidige aanbod."

"We willen dat onze partners echt functioneren als een verlengstuk van onze organisatie. De eerste en belangrijkste stap daarin is een gedegen kennis van onze oplossingen. De IT- en salesteams van BIS hebben een uitgebreide training doorlopen, zodat ze op de hoogte zijn van de vele mogelijkheden van deze software," zegt Frank Hoen, directeur van Netpresenter. "Nu dat traject is afgerond, gaan we samen de Benelux-markt op. Ieder bedrijf met een intranet of een beeldkrant heeft bewezen baat bij onze software, net als scholen, ziekenhuizen, overheden en midden- en kleinbedrijven, maar veelal ontbreekt nog het besef en de kennis. Er valt dus nog genoeg te winnen."

Meer informatie over Netpresenter, is te vinden op de website: www.netpresenter.nl





Netpresenter