Makita introduceert helft kleinere slagschroevendraaier


SON, 20070626 -- Makita brengt de PenPact slagschroevendraaier, de Li-ion 7,2 V TD020DSE op de markt. Het lage gewicht van 530 gram en het compacte ontwerp zorgen ervoor dat deze schroevendraaier uiteenlopend (de)montagewerk veel lichter maakt.

Door de knikmogelijkheid is deze schroevendraaier op meerdere manieren ergonomisch te bedienen. De ingebouwde en separaat in te schakelen LED-verlichting zorgt voor scherp zicht op het werk. De Lithium-ion accu technologie maakt het ontwerp 53% kleiner en 32% lichter dan vergelijkbare Ni-Cd machines. Het maakt (de)montagewerkzaamheden daardoor gemakkelijker. Ook is deze schroevendraaier krachtig. De Lithium-ion accu gaat twee keer langer mee en bijladen is altijd mogelijk.

Compleet
De schroevendraaier heeft een maximaal aandraaimoment van 20 Nm. De Li-ion TD020DSE is met 2300 toeren per minuut ook geschikt voor licht boorwerk. Standaard wordt een schroefbitset en een 3 mm houtspiraalboor meegeleverd, evenals een machineholster en oplader met twee accu's. De gehele set zit in een Cordura koffer.
Met de ¼" zeskant aansluiting zijn alle ¼" zeskant bits en doppen op deze slagschroevendraaier te gebruiken. De TD020DSE is geschikt voor spax schroeven, zelfborende schroeven, aandraaien van bouten, aandraaien van moeren, gevelschroeven en teks.

Toepassing
Deze slagschroevendraaier is geschikt voor wie werkt op een onderhoudsafdeling of technische reparatieafdeling. En is deze breed inzetbaar bij keukenmontage, montage in besturingskasten, E-installatiewerk, kantoormeubelenmontage, en algemene (kleine) demontagewerkzaamheden.

Over Makita
Makita bestaat sinds 1915 en ontwikkelt, produceert en verkoopt gereedschap voor professionals en consumenten. Het assortiment van Makita bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Daarvan worden er in Nederland ca. 400 aangeboden via de vakhandel.

- einde persbericht -





Makita