Amsterdam RAI

Persbijeenkomst HISWA te water 2007

Geachte heer, mevrouw,

De 24ste editie van de HISWA te water wordt groter dan ooit. Dankzij extra capaciteit in de jachthaven kunnen 500 jachten afmeren in Marina Seaport IJmuiden. Dat betekent bijna zes kilometer aan fonkelnieuwe sloepen, zeiljachten, catamarans, sportboten, RIB's en motorkruisers. Met natuurlijk weer tientallen (wereld)primeurs. Daarmee vormt de HISWA te water van 4 tot en met 9 september weer het Mekka voor watersport- en bootliefhebbers uit binnen- en buitenland.

Graag nodigen wij u uit voor de:

Perslunch HISWA te water 2007

op woensdag 27 juni om 11.30 uur

met als thema:

Trends in jachtontwerpen

Wij heten u graag van harte welkom op Strand Zuid, gelegen tussen het Beatrixpark en Amsterdam RAI. De ingang van Strand Zuid is gelegen achter de entree van het Congrescentrum van Amsterdam RAI. Adresgegevens van Amsterdam RAI zijn Europaboulevard 12, 1078 GZ Amsterdam.

Het programma is als volgt:

11.30 uur Ontvangst

11.45 uur Presentaties

André Vink directeur HISWA Vereniging

· toelichting op actuele zaken binnen de watersportbranche

Rikkert Graat marketingmanager HISWA RAI multimedia

· programma 24steHISWA te water

Maarten Voogd jachtontwerper

· Maarten Voogd van Simonis Voogd Design B.V. is internationaal bekend om zijn vooruitstrevende ontwerpen van met name snelle performance zeiljachten. Zowel van (semi)custom-built tot seriegebouwde jachten. Op de HISWA te water zijn diverse ontwerpen van zijn hand te bewonderen. Tijdens zijn presentatie belicht Maarten de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en geeft hij zijn visie op hedendaags ontwerpen binnen de jachtbouw.

12.30 uur Lunch

13.30 uur Einde programma

Indien u met de auto komt, kunt u uw auto parkeren in de P Congres van Amsterdam RAI (P4). U ontvangt dan van ons een uitrijkaart. Bijgaand treft u de routebeschrijving per auto en met het openbaar vervoer aan.

Wilt u zo vriendelijk zijn om ons middels bijgaand antwoordformulier zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vrijdag 15 juni te laten weten of u aanwezig zal zijn?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende of Kim Verlegh, tel. 0343-524789, e-mail: k.verlegh@hiswarai.nl.

We begroeten u graag op woensdag 27 juni!

Met vriendelijke groet,

Lucette Bruinsma
HISWA RAI multimedia? Persvoorlichter ? T +31 (0)6 41 55 73 43 ? E l.bruinsma@rai.nl | www.hiswa.nl