Wandel de Nijmeegse Vierdaagse voor Unicef
27 juni 2007, Den Haag - De vrijwilligerswerkgroep 'Ik loop voor Unicef' is op zoek naar wandelaars die de Nijmeegse Vierdaagse voor Unicef willen lopen.

In 2006 waren er 65 deelnemers die meeliepen voor Unicef. Ondanks de afgelaste Vierdaagse haalden zij gezamenlijk meer dan EUR 10.000 op. Dit jaar kunt u meelopen voor Mozambique, een land dat zwaar getroffen is door de aidsepidemie. In Mozambique hebben 325.000 kinderen een of beide ouders verloren aan de gevolgen van aids. Unicef helpt deze kinderen door ze te eten te geven en naar school te laten gaan. Maar ook door hen van een geboortebewijs te voorzien, waardoor ze recht hebben op zorg en onderwijs.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig! U kunt zich vóór 1 juli 2007 op de website www.ikloopvoorunicef.nl aanmelden, of een e-mail sturen naar ikloopvoorunicef@mail.com. Na aanmelding ontvangt u een sponsorformulier. Met dit formulier gaat u op pad om sponsors te zoeken. U spreekt per wandeldag met uw sponsor een bedrag af, dat u op het formulier noteert. Sponsors kunnen zich ook via de website melden. U ontvangt dan automatisch een e-mail met de gegevens van de sponsor.

Meer informatie: www.ikloopvoorunicef.nl