Gemeente Coevorden

Burgerjaarverslag 2006 volgende verspreid

Burgerjaarverslag 2006

Het burgerjaarverslag van 2006 wordt volgende week (27) in ieder huishouden bezorgd

Het burgerjaarverslag is een van de middelen om het beleid van het college aan haar burgers te verantwoorden. Wat is goed gegaan en wat minder goed en wat zijn verbeterpunten voor het volgende jaar? De gemeente Coevorden heeft zowel een stad als platteland en er is natuurlijk nog dienstverlening vanuit de gemeente. Deze drie clusters staan centraal in dit burgerjaarverslag. Ook op het in 2006 gehouden klanttevredenheidsonderzoek wordt uitvoerig teruggekomen.

Digitaal spreekuur

De burgemeester nodigt iedereen uit zijn burgerjaarverslag van 2006 te lezen. Op 19 september 2007 om 19.30 uur houdt de burgemeester een digitaal spreekuur over het burgerjaarverslag. Vragen of opmerkingen over dit verslag kunt u mailen naar burgerjaarverslag@coevorden.nl. Uiteraard is het ook mogelijk uw vragen en opmerkingen te verzenden naar Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.

Ook op deze website

Heeft u een nee/nee-sticker op uw brievenbus? Dan ontvangt u het burgerjaarverslag niet vanzelf. U kunt het jaarverslag van de burgemeester dan aanvragen bij de gemeente. Vanaf 4 juli kunt u het Burgerjaarverslag 2006 ook op deze website vinden.