Gemeente Hoorn


Beachvolleybaltoernooi Roode Steen op 30 juni

21 juni 2007 - Op zaterdag 30 juni vindt vanaf 13.00 uur voor het eerst een beachvolleybaltoernooi plaats op de Roode Steen in Hoorn. Recreanten en horecateams strijden om de titel van de binnenstad van Hoorn.

Ook is er een spectaculaire demonstratie onder leiding van Dirk de Bruin, (ex)-speler van het eredivisievolleybalteam Martinus.

De deelnemers spelen op drie verschillende velden en in verschillende categorieën. Zo is er een heren- en een damespoule (drie tegen drie) en een mixed poule (vier tegen vier). Daarnaast is er een extra poule waarin de horeca het in gemengde teams tegen elkaar opneemt.

De aanmelding van teams voor dit geweldige toernooi verloopt boven verwachting: de organisatie rekent inmiddels op zon 25 recreantenteams en 15 horecateams. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Het toernooi start om 13.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per team.

Ook voor de toeschouwers belooft het beachvolleybaltoernooi op 30 juni een sportief spektakel te worden op de Roode Steen.

De organisatie is in handen van het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn in samenwerking met de Stichting Hoorn 650, Volleybalvereniging Wham Wham, Volleybalvereniging Nivo en de Vereniging Horeca Roode Steen.

Voor meer informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, telefoon (0229) 25 94 50 of www.sportopbouwwerkhoorn.nl raadplegen.