Actys Wonen bv verhuurt huurappartementen Blue & Green in Osdorp


ARNHEM, 20070622 -- Deze week is bekend gemaakt dat Actys Wonen bv in opdracht van Achmea Vastgoed en in samenwerking met Vlieg Makelaars OG, de eerste verhuur gaat coördineren van 112 vrije sector huurappartementen in het prestigieuze huurwoningproject `Blue & Green´ aan de Osdorperban in de wijk Osdorp te Amsterdam.

Deze eerste verhuuropdracht betreft 112 vrije sector huurappartementen verdeeld over twee blokken, genaamd Blue & Green met een daaronder gelegen parkeergarage. De bouw van de appartementen is in volle gang. De feestelijke start verhuur zal op 30 juni 2007 van 11.00 tot 15.00 uur plaatsvinden in Restaurant Opium aan de Sloterplas in Amsterdam.

Blue & Green, verrassend huren
De 112 appartementen worden in het hart van Osdorp gerealiseerd. De twee gebouwen zijn Blue & Green genoemd omdat de gebouwen zich kenmerken door een mooi uitzicht over het groen van de omgeving en het water. Alle appartementen beschikken over een balkon of vlonderterras, diverse hebben zelfs een eigen steiger. De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. De luxe badkamer beschikt over bad, aparte douche en dubbele wastafel.

De Blue & Green gebouwen zijn rustig gelegen, op loopafstand van het Botteskerkpark en de winkels aan het Osdorperplein. Tevens is de Ring (snelweg A10) van Amsterdam en het centrum van Amsterdam snel bereikbaar. Meer informatie over de verhuurmogelijkheden van de appartementen van Blue & Green zijn te vinden op www.blueandgreen.nl.

De wijk Osdorp is volop in beweging. Tot 2013 is Osdorp bezig met een grote metamorfose. Inmiddels zijn al vele nieuwbouw of vernieuwbouw projecten gerealiseerd.

Over Actys bv
Actys bv is met ruim 300 medewerkers de grootste landelijk werkende vastgoedmanagement-organisatie in Nederland. In totaal heeft Actys bv 30.000 woningen, 2,7 miljoen m2 kantoren en bedrijfsruimten en 550.000 m2 winkelcentra in beheer en levert diensten aan ca. 160 Verenigingen van Eigenaren. Hiervoor draagt ze actief zorg voor het commercieel, promotioneel, facilitair, administratief en technisch management. Actys bv bestaat uit de Business Units: Retail, Bedrijfsmatig Onroerend Goed, Wonen en Vereniging van Eigenaren.

Over Achmea Vastgoed
Medio 2006 bundelden Achmea Vastgoed en Interpolis Vastgoed hun krachten. Met een gezamenlijk belegd vermogen van circa 12 miljard euro neemt het vastgoedbedrijf de tweede plaats in als vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Het nieuwe bedrijf wil de vooraanstaande vermogensbeheerder zijn voor institutionele beleggers, toonaangevend in ontwikkeling, verwerving en exploitatie van vastgoed en uniek in hypotheekbeleggingen.Op basis van een grote passie voor vastgoed en met de beschikking over een omvangrijk vermogen en zakelijke slagkracht zal de nieuwe combinatie sterk van zich doen spreken.

Meer informatie over Actys bv is te vinden op www.actys.nl.
Meer informatie over Achmea is te vinden op www.achmeavastgoed.nl





Actys bv