Uitnodiging onthulling K3 Madame Tussauds

26.06.2007 / 12:13 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Madame tussaud

Madame tussaud

Graag nodigen Madame Tussauds en Studio 100 u uit voor de onthulling van de beelden van K3 op woensdag 4 juli as, op Kusjesdag. Karen, Kristel en Kathleen komen deze beelden persoonlijk onthullen in Madame Tussauds Amsterdam.

Karen, Kristel en Kathleen hebben twee keer een intensieve poseersessie gehad voor hun wassen beelden. Tijdens de eerste sessie afgelopen maart in de studios van Studio 100 te Schelle zijn honderden foto's gemaakt, al hun maten opgenomen en kleur van huid, haar en ogen vastgelegd. Bij de tweede sessie in de Tussauds Studios in Londen hebben ze naast hun hoofden van klei geposeerd terwijl de beeldhouwers deze tot in detail hebben bijgewerkt. Er hebben in totaal zes beeldhouwers aan deze 3 beelden gewerkt. De beelden zijn in minder dan 4 maanden gemaakt. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van Madame Tussauds Amsterdam dat een Belgische groep deze eer te beurt valt en dat er aandacht besteed wordt aan zo een jonge doelgroep.

De beelden van K3 zijn zittend afgebeeld zodat kinderen hier tussen in kunnen gaan zitten. Ook kunnen de kinderen zelf een K3 liedje zingen op een klein podium en zichzelf in K3 stijl verkleden.

Voor een aantal K3 fans is een bijzondere ontmoeting weggelegd met het drietal. Zij mogen, voorafgaand aan de onthulling van de wassen beelden, Karen, Kristel en Kathleen in levende lijve ontmoeten en hen een kusje geven. Ook zullen zij de nieuwe single van K3 Kusjesdag ontvangen.

Datum; Woensdag 4 juli
Plaats; Madame Tussauds Amsterdam
Dam 20
1012 NP Amsterdam
Programma;
14.45 uur Ontvangst pers bij de uitgang van Tussauds aan het Rokin 15.00 uur Onthulling door K3
Fotomoment
16.00 uur Einde

RSVP
Uw komst op woensdag 4 juli wordt zeer op prijs gesteld. Wij verzoeken u vriendelijk uw komst te bevestigen bij Annemiek Dolfin (Madame Tussauds) op nummer 0031 (0) 6 52 323 671 of 0031 (0) 20 523 06 25 of per e-mail; annemiek.dolfin@madametussauds.nl Het is mogelijk K3 kort te interviewen mits dit duidelijk van te voren is aangegeven, zodat dit kan worden voorzien in de planning. Interview aanvragen die de dag zelf pas worden gedaan zullen helaas niet meer aanvaard kunnen worden. Madame Tussauds, Dam 20, Amsterdam. www.madametussauds.nl, www.studio100.nl