Gemeente Zoetermeer

Uitreiking SpeelmeerPaspoort

Op woensdag 4 juli komt het nieuwe SpeelmeerPaspoort uit. Wethouder Frans Muijzers en Erika van der Heiden, directeur van Mooi Zoetermeer eo. reiken de eerste exemplaren uit aan leerlingen van de Brede School Meerzicht tijdens een feestelijke bijeenkomst op het VrijeTijdsCentrum aan de Voorweg 112.

Alle basisschoolkinderen ontvangen deze week op school het SpeelmeerPaspoort met allerlei leuke vakantieactiviteiten en aanbiedingen. Met het paspoort kunnen ze voordelig naar de bioscoop of het stadsmuseum. Ook kunnen ze bowlen, karten, zwemmen of naar de speeltuin. Allemaal tegen gereduceerd tarief. Op de Zoetermeerse stadsboerderijen, wijktuinen en VrijeTijdscentra kunnen kinderen de gehele zomervakantie deelnemen aan diverse activiteiten, zoals broodjes bakken, bloemschikken of een slaapfeest.

Op Stap

Kinderen kunnen ook dit jaar weer Op Stap met Speelmeer. Op dinsdag 24 juli kunnen kinderen op stap naar Avifauna. Op 25 juli gaat de dagtrip naar Duinrell. Inschrijven is verplicht en kan van 4 juli tot en met vrijdag 13 juli.

Meer informatie

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afdeling vrijetijdsvoorzieningen en Mooi Zoetermeer e.o.. Meer informatie over Speelmeer, de activiteiten en de Op Stapreisjes is te vinden op www.speelmeer.nl.