Gemeente Barendrecht

Persbericht 083 gemeente Barendrecht

Wethouder Bas Nootenboom onthult plaquette Vrijenburg-Oost

BARENDRECHT (maandag 2 juli 2007) ­ De 154 sociale huurwoningen die in Vrijenburg-Oost gebouwd worden door Comâ-Wonen zijn bijna gereed. De woningcorporatie organiseert op woensdag 4 juli in samenwerking met Patrimonium Barendrecht een opleveringsfeest aan de Paardenburg. Wethouder Bas Nootenboom onthult samen met Jan van der Schans en Margriet Drijver van Comâ-Wonen een plaquette in de hal van het appartementencomplex Vrijenburg-Oost. Vanaf 16.00 uur zijn (toekomstige) bewoners, omwonenden en relaties van harte welkom.

Opleveringsfeest
De nadruk ligt deze middag op ontmoeting. Eerst wordt een plaquette onthuld waarin de handafdrukken van wethouder Nootenboom en dhr. Van der Schans van Comâ-Wonen zijn vereeuwigd. Vervolgens overhandigt Afra Boon (directeur­bestuurder van Patrimonium Barendrecht) een grote 'symbolische' sleutel aan bewoners van Vrijenburg-Oost. Patrimonium is verantwoordelijk voor het verhuur en de toewijzing van de woningen in deze wijk. Daarna kan het feest beginnen met levende muziek, hapjes, drankjes en speciaal vermaak voor de kinderen. Alle nieuwe huurders kunnen hier verder kennis met elkaar maken.

Leven in de wijk
Met het feest willen Comâ-Wonen en Patrimonium Barendrecht 'leven brengen in de wijk'. Gelukkig is Carnisselande al levendig door het gevarieerde aanbod van voorzieningen: een groot winkelcentrum, scholen, kinderopvang en diverse sportclubs!

Noot voor redacties,