Mojo Concerts

3-7-2007

5 days off gaat van start!

Let op: 5 days off passe-partouts en kaarten Daft Punk zijn uitverkocht. Verkoop losse kaarten en media passe-partouts (toegang tot Nederlands Instituut voor Mediakunst en mediaprogramma's Melkweg en Paradiso) via de grotere postkantoren, www.ticketservice.nl, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Op vertoon van je Daft Punk toegangskaart krijg je 50% korting op een 5 days off toegangsbewijs voor Melkweg of Paradiso op woensdag 4 juli. Alleen geldig op 4 juli vanaf 22.00 uur, tenzij de zalen op voorhand zijn uitverkocht. Woensdag gaat de zevende editie van 5 days off van start! Vijf dagen lang vormt het Amsterdamse Leidseplein het epicentrum van de elektronische muziek in Nederland. Dit jaar kan er niet alleen in Melkweg en Paradiso maar ook midden op het Leidseplein elke avond gedanst worden! De Franse electro pioniers Daft Punk trappen woensdag om 20.00 uur het fetstival af in een stampvolle Heineken Music Hall. Daarna kan het publiek door naar de Melkweg en Paradiso voor de eerste festivalnacht.

ophalen passe-partouts
Vanaf woensdagmiddag 16.30 uur kunnen passe-partouts worden afgehaald bij de kassa van de Melkweg. De passe-partouts zijn al enkele weken uitverkocht. Er zijn nog losse kaarten voor alle avonden, behalve Daft Punk, maar sommige avonden zijn wel bijna uitverkocht dus wacht niet te lang!

update 5 days off mediaprogramma
Mediapasse-partouts zijn nog verkrijgbaar via Ticket Service en aan de kassa van de Melkweg. Deze kosten slechts ¤ 12,- plus lidmaatschap! Zorg dat je ruim op tijd bent wanneer je Electroma (de nieuwe film van Daft Punk), het Live Cinema programma in Paradiso, de performances in het NIM, of één van de vele andere mediaprogramma's wil bijwonen, want veel van deze voorstellingen hebben een beperkte capaciteit.

5 days off t-shirts
Ontwerpersbureau K&F heeft speciaal voor 5 days off bijzondere t-shirts ontworpen. Deze zijn sinds kort te koop op de 5 days off website en zullen ook tijdens het festival verkocht worden. Het ontwerpbureau is ook verantwoordelijk voor de promotiecampagne van 5 days off dit jaar. Onder het motto "senses under attack" werden modellen met virtuele verfbommen bekogeld. Kies je favoriete kleuren verf uit op www.5daysoff.nl (ga naar 'shop') of www.freshcotton.com

programmawijzigingen
Vandaag is bekend geworden dat de show van DJ MK & MC Smasher helaas niet door kan gaan in de Melkweg op zaterdag 7 juli. De show van Kubus & BangBang wordt daardoor iets later. Op de donderdag, 5 juli, heeft Heny G helaas moeten afzeggen. Zijn kompaan U Dub is er wel gewoon en zal de vette dubstepbassen door de Oude Zaal van de Melkweg jagen. Tenslotte: op de donderdagavond in Paradiso wordt Gaiser vervangen door de nieuwe M_nus ster uit Berlijn: Rebekah AFF. Het complete programmaschema is te downloaden op www.5daysoff.nl!

Het MEDIA programma van 5 days off wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Podiumprogrammering en Marketing, Mondriaan Stichting, Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten, VSB Fonds en Brins Bernhard Cultuurfonds

Woensdag 4 t/m zondag 8 juli 2007
Melkweg, Paradiso, Nederlands Instituut voor Mediakunst en de Heineken Music Hall - Amsterdam Entree: passe-partouts en kaarten Daft Punk uitverkocht, media passe-partout: ¤ 12,-, losse kaarten: ¤ 12,50 t/m ¤ 22,- (exclusief servicekosten + lidmaatschap)