Ingezonden persbericht


Persbericht

Rob Wennekendonk nieuwe Managing Director bij AXIANS Nederland

Utrecht, 4 juli 2007 - Netwerkspecialist AXIANS heeft Rob Wennekendonk aangesteld als Managing Director. Wennekendonk volgt Willem Holterman op en wordt verantwoordelijk voor het aansturen en uitbouwen van de Nederlandse organisatie.

Voor hij bij AXIANS in dienst trad, heeft Wennekendonk verschillende sales- en managementfuncties bekleed, zowel nationaal als internationaal. Voordat hij een uitstap maakte van 3 jaar naar de internationale mediawereld als European Sales Director bij MediaMountain, was hij Commercieel Directeur bij KPN Netwerk Bouw en vervulde hij verschillende andere functies bij KPN en ICL.

"Ik ben blij dat we Rob mogen verwelkomen als onze nieuwe Managing Director", aldus oprichter Hans Snel. "We willen verdere groei in Nederland en Europa bewerkstelligen en ik ben er van overtuigd dat Rob met zijn ervaring de juiste persoon voor deze positie is. Hij zal de komende jaren ook zijn bijdrage leveren om van AXIANS een top 3-speler in de networking markt te maken."

"AXIANS is een bedrijf met grote plannen en ambities. Het is een fantastische uitdaging om het bedrijf verder uit te bouwen", vertelt Rob Wennekendonk. "Het afgelopen jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 80 medewerkers, en er ligt dus al een prima fundament voor toekomstige successen. Met de huidige groei verwacht ik dat we de komende periode ons team nog verder gaan uitbreiden, zowel met ICT-ers als commerciële medewerkers. Verder gaan we medio 2008 onze nieuwe pand in Utrecht (Papendorp) betrekken. Het wordt een zeer modern gebouw dat geheel naar onze specificaties is ontwikkeld. Dit betekent tevens dat het een motiverende omgeving voor onze medewerkers wordt."

(263 woorden)