Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Extreme Networks benoemt Roland Richter
als Vice President Sales

Utrecht, 4 juli 2007 - Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) kondigt vandaag de benoeming van Roland Richter als Vice President of Sales voor Europa, Midden-Oosten, Afrika (EMEA) en Latijns Amerika aan. Richter brengt 25 jaar Sales- en Bedrijfsmanagement ervaring mee naar Extreme Networks. Deze ervaring deed hij op bij diverse leidende Communicatie en Technologie bedrijven, waaronder Avaya en Novell.

Richter zal leiding geven aan het directe Sales team van Extreme Networks en regionale partnerkanalen ondersteunen om intelligente netwerkoplossingen te ontwikkelen, die inzicht en controle bieden aan ondernemingen en service providers.

"Ik ben erg blij om Roland Richter aan boord te hebben van het Extreme Networks Management Team. Hij brengt veel ervaring met zich mee in het opbouwen en managen van succesvolle kanaalwerkzaamheden in Europa," zegt Helmut Wilke, Senior Vice President of Worldwide Sales van Extreme Networks. "Extreme Networks kent een vaste traditie met sterke verkoopresultaten in Europa doordat onze producten zo goed in de markt passen. Klanten begrijpen dat netwerkbeveiliging en convergentie-vereisten net zo belangrijk zijn als de noodzaak naar kostefficiency. We verwachten dan ook historische successen te behalen onder leiding van Roland Richter."

Richter zal begin juli starten bij Extreme Networks, locatie Centraal Europa. Hiervoor was hij General Manager voor enkele groeimarkten van Avaya in Europa, waar de focus lag op intelligente communicatie en IP telefonie applicaties voor business en telecommunicatieleveranciers. Voor Avaya had Richter General Management, Sales en Channel Management posities bij Novell, Inc. Europa, waaronder zijn rol als Vice President EMEA, waar hij leidraad nam voor de business in deze regio. Voor deze functie was Richter Director en Vice President Channel Sales voor Novell in EMEA regio, waar hij een sterke basis voor het partnerkanaal in die regio opzette, en goede Sales resultaten boekte.

Over Extreme Networks, Inc.
Extreme Networks ontwikkelt, bouwt en installeert netwerkinfrastructuren gebaseerd op Ethernettechnologie, die bijdragen aan het oplossen van de meest ingewikkelde uitdagingen op het gebied van zakelijke communicatie. Dankzij de toewijding aan open netwerken is Extreme Networks in staat waardevol inzicht in en ongeëvenaarde controle over toepassingen en services te leveren. Extreme Networks is van mening dat transparantie de beste basis is voor groei, onafhankelijkheid, flexibiliteit en keuze. Wij richten ons op ondernemingen en dienstverleners die behoefte hebben aan hoogwaardige samengestelde netwerken die spraak-, video- en datatransmissie over vaste en draadloze netwerken ondersteunen. Meer info op: www.extremenetworks.com.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht