Ingezonden persbericht


Radio Veronica laat Nederland zoeken naar tientjes

In september brengt Radio Veronica tien briefjes van tien euro in Nederland in omloop. De vinder van één van deze tien biljetten maakt kans op 10.000 euro. Dit alles onder het motto 'Maak van je tientje 10.000 euro!'.

In september brengen de Radio Veronica-DJ's, verspreid over heel Nederland, tien biljetten van tien euro in omloop. Eén van de tien biljetten vertegenwoordigt een waarde van 10.000 euro en de negen andere biljetten vertegenwoordigen een waarde van 1.000 euro.

Op radioveronica.nl kan heel Nederland de code van zijn tien eurobiljetten invoeren. Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen maakt tijdens deze periode iedere werkdag om 10 over 10 bekend of er al een winnend tientje is gevonden.

Goud van Oud
'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.