Circuit Park Zandvoort


---

Afspraken tussen KNAF, Circuit Park Zandvoort en NAV verschaffen duidelijkheid.

Onlangs is tussen KNAF, Circuit Park Zandvoort en NAV discussie ontstaan naar aanleiding van (onsportief) rijgedrag en de mogelijke consequenties die daaruit zouden moeten voortvloeien. In onderling overleg tussen KNAF als nationale autosportfederatie, de NAV als organisator en het Circuit Park Zandvoort (CPZ) als promotor, zijn afspraken gemaakt over de te volgen procedures. Hiermee is duidelijkheid verschaft ten aanzien van de verantwoordelijkheden en competenties van de betrokken partijen.

Afgesproken is dat het primair aan de wedstrijdleiding is om maatregelen te nemen tegen onsportief rijgedrag, waarbij de procedures zoals opgenomen in het Auto-Sport-Jaarboek worden gevolgd. De organisator van de raceklassen is gerechtigd de inschrijving van een deelnemer te weigeren, mits daarbij de relevante procedures uit de Code Sportif International in acht worden genomen.

Geert Vermeer is namens de organisator van de raceklassen tevreden met de duidelijkheid. "Wij hebben alle procedures nog een keer goed doorgesproken en we erkennen ieders taak en verantwoordelijkheid en vanzelfsprekend staan we continue in contact met de wedstrijdleiding", aldus Geert Vermeer.

Doc Word document
Grootte: 24.5K bytes


* Persberichten overzicht

IFRAME: http://ads.cpz.nl/abmw.aspx?z=4&isframe=true&autorotate=true

© Copyright 2007 Circuit Park Zandvoort. ® All rights reserved. |