Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Heerde - Verdachte diefstal aangehouden                   |
De politie heeft op woensdag (04/07) een 37-jarige inwoner uit Heerde aangehouden op verdenking van diefstal van bouwmaterialen van een terrein aan de Bornkamp. De verdachte is in verband met het onderzoek ingesloten.

De politie werd omstreeks 00.45 uur over de diefstal ingelicht, waarna agenten ter plaatse gingen en de verdachte aantroffen. In de buurt werd een aantal spullen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De politie gaat verder met het onderzoek, waarschijnlijk is er een tweede verdachte bij betrokken geweest.

|     |Heerde - Diefstal uit woning, auto weg                    |
Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag (03/07) vanaf een woningoprit aan Het Roetnest een auto weggenomen, nadat men in woning de autosleutels wist te bemachtigen. Er is inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

De diefstal heeft tussen maandagavond 23.50 uur en dinsdagochtend 06.30 uur plaats gevonden. Het gaat om een lichtgroene Renault Twingo voorzien van kenteken RF-ZX-19. De politie is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de diefstal in verband kan worden gebracht. Ook mensen die weten waar de auto nu is, wordt verzocht om contact op te nemen. Men kan bellen met 0900-8844.

|     |Ermelo - Meerdere woningen doelwit dieven                 |
Twee woningen aan de Lange Haeg zijn in de nacht van maandag op dinsdag (03/07) het doelwit van dieven geweest. Hierbij zijn onder meer mobiele telefoons en een geldbedrag verdwenen. Bij een woning aan de Zwaluwstraat werd het ongewenste bezoek overlopen en werd niets weggenomen. Men heeft inmiddels aangifte gedaan.

De diefstallen aan de Lange Haeg zijn tussen middernacht en dinsdagochtend 06.20 uur gepleegd. Het ongewenste bezoek aan de Zwaluwstraat werd tussen 01.10 uur en 01.30 uur overlopen. De bewoner kon helaas niet voorkomen dat de dief er vandoor ging. De politie heeft de zaken in onderzoek en is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de diefstallen in verband kan worden gebracht. Men kan via 0900-8844 contact opnemen.

Einde berichten
---


---


---

---- --