Gemeente Castricum

Nieuwste gemeentegids is uit

Deze week is begonnen met de verspreiding van de Gemeentegids 2007-2008. Inwoners op bijna alle adressen in de gemeente ontvangen vóór 15 juli de nieuwste gemeentegids gratis thuis. De gids bevat net als voorgaande jaren ook het afvalophaalschema, plattegronden van alle kernen, en drie themakaternen. Daarmee is het weer een uitgave om goed te bewaren.

De gids verschijnt wederom op A4-formaat en geheel in kleur. De ouderenpagina's zijn in groter lettertype gezet. De inhoud is geheel geactualiseerd. Net als vorig jaar is de informatie over sporten in de gemeente, lokale cultuur in de breedste zin van het woord, en alle sociale informatie op een rij, in aparte katernen ondergebracht.

Plattegronden en afvalkalender

Wederom heeft de uitgever uitklapbare plattegronden van de kernen opgenomen. Ook het ophaalschema van het huisvuil, dat loopt tot en met juli 2007, is in de gids te vinden. Het geeft een overzicht van wanneer in welke wijken het afval wordt opgehaald. Informatie die dus van belang is voor alle inwoners.

Ook digitaal

Voor de uitgave tekende de firma FMR Producties uit den Helder. Het bedrijf zorgt er bovendien voor dat de geactualiseerde informatie eind juli digitaal beschikbaar is via de gemeentelijke website www.castricum.nl > Gemeentegids. Hier vindt u het hele jaar door de meest actuele versie van de gegevens. Deze digitale dienst is voorzien van interactieve cartografie, zodat het gezochte adres tevens in een plattegrond wordt getoond.

In de bus vóór 15 juli

De gemeentegids door dit jaar verspreid door het Werkvoorzieningschap Noord-Kennemerland. Er wordt alleen niet bezorgd bij die adressen, waar de bewoners via een sticker hebben aangegeven geen ongeadresseerd reclamedrukwerk (`nee/nee-sticker') te willen ontvangen. Bewoners op deze adressen kunnen de gids afhalen bij de receptie van het gemeentehuis in Castricum, de gemeentelijke locatie in Limmen en bij de bibliotheken in Castricum, Limmen en Akersloot.

De gemeentegidsen worden verspreid in de periode van 1 tot en met 14 juli. Wie na 15 juli nog geen gemeentegids in de bus heeft gekregen, kan dat melden bij de receptie van het gemeentehuis. U kunt de gids daar ook na de 15e afhalen.