Gemeente Duiven


Westervoort en Duiven sluiten inzamelcontract met kringloopbedrijf 2 Switch

---

Kringloopbedrijf 2 Switch blijft de komende drie jaar het afgedankte huisraad, elektrische apparaten en oud ijzer van de Westervoortse en Duivense huishoudens ophalen. Dit staat in het inzamelcontract dat dinsdag 26 juni j.l. is getekend door de wethouders N. Verlaan van Duiven en C. Wobma van Westervoort met directeur J. Peper van 2 Switch.

Kringloopbedrijf 2 Switch heeft twee jaar geleden de werkzaamheden van het kringloopcentrum Westervoort voortgezet, nadat het kringloopcentrum failliet was gegaan.
2 Switch voert de werkzaamheden voor beide gemeenten uit vanuit de vestiging aan het Vergun 17 in Westervoort. Hier is ook de kringloopwinkel en het kca-depot gevestigd. Aan het Vergun zit tevens een goed lopende kledingwinkel van 2 Switch.

Voor de inwoners van Westervoort en Duiven verandert er weinig. Oud ijzer, huishoudelijke apparaten en overbodig huisraad kan nog steeds kosteloos worden aangeboden, maar ook worden gebracht. Na een telefoontje komt 2 Switch binnen 5 werkdagen het afval ophalen. Het telefoonnummer voor de aanmelding van deze goederen is 0900-0205 (EUR0,09/min).

Naast het realiseren van producthergebruik stelt 2 Switch zich ook ten doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring en werkgelegenheid te bieden.