Gemeente Vlaardingen


Sponsorcontract

03 juli 2007

Ondertekening contract

Nieuw in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen is het bestaan van een VIP-ruimte. Een intieme, comfortabele ruimte waar het theater kleine groepen of besloten partijen iets extras kan bieden. Vrijdag 29 juni tekende Unilever Research & Development Vlaardingen een sponsorcontract waarmee zij zich voor een periode van vijf jaar haar naam aan deze ruimte verbindt.

Met deze financiële bijdrage kan de Stadsgehoorzaal aanvullende wensen rond de renovatie realiseren. Inmiddels heeft de Stadsgehoorzaal al van veel partijen steun mogen ontvangen, zodat een groot gedeelte van de aanvullende wensen al is ingepland in de renovatie.

Operational director Lex Bakker (links): Unilever R&D Vlaardingen heeft een sponsorbudget beschikbaar voor een of twee maatschappelijke of culturele doelen in de gemeente. We vieren dit jaar ons 50-jarig jubileum en als een van de grootste werkgevers binnen Vlaardingen willen we onze werknemers stimuleren het culturele hart van Vlaardingen te bezoeken."

Twee jaar lang is met man en macht gewerkt om het mooiste theater van de regio neer te zetten. Woensdag 12 september onthult de Stadsgehoorzaal het resultaat. Voor het complete programma kunnen geïnteresseerden terecht op de website van de stadsgehoorzaal (zie rechterkolom).