Ingezonden persbericht


Fluke Networks Press Release

----------
Nieuwe releases van Visual UpTime Select en NetFlow Tracker versterken Fluke Networks' oplossingen voor Enterprise Performance Management

Toevoeging van Crannog Software-producten aan Fluke Networks-lijn en nieuwe Visual UpTime Select-producten zorgen voor meer opties, beter inzicht en vermindering van problemen voor netwerkmanagers

EVERETT, Washington, Verenigde Staten - Fluke Networks kondigt de release aan van NetFlow Tracker versie 3.0 en Visual UpTime Select 2.5. Dankzij de overname van Crannog Software in januari van dit jaar en Visual Networks 15 maanden geleden heeft het bedrijf zijn lijn van oplossingen voor Enterprise Performance Management verder versterkt. In combinatie met Enterprise Performance Center, NetVoyant, SuperAgent en ReporterAnalyzer van Fluke Networks bieden de twee nieuwe producten netwerkmanagers een ongeëvenaard inzicht in de performance van hun netwerken.

"Dit is een zoveelste mijlpaal voor Fluke Networks", zegt Jeff Lime, Senior Vice President of Marketing bij Fluke Networks. "Naar onze mening biedt geen enkel ander bedrijf dermate diepgaande en allesomvattende oplossingen voor Enterprise Performance Management."

Crannog Software wordt Fluke Networks

NetFlow Tracker 3.0 is de eerste versie van NetFlow Tracker die niet meer onder de naam Crannog Software maar onder de merknaam Fluke Networks wordt gelanceerd. "All the flows, all the time", Crannogs pay-off, is een aanvulling op Fluke Networks' belofte van Network SuperVision. De combinatie van de producten biedt meer manieren om inzicht te krijgen in netwerken dan eender welke andere set van oplossingen in het marktsegment Enterprise Performance Management.

"Als u weet wat er op uw netwerk gebeurt, kunt u de netwerkperformance verbeteren en optimaliseren", zegt Neil Wisdom, Worldwide Product Manager bij Crannog Software "De functionaliteit van Tracker om netwerkverkeersstroomgegevens te registeren en weer te geven is een sterke aanvulling op de huidige Network SuperVision-oplossingen van Fluke Networks.

Beter inzicht in configuratiewijzigingen en netwerkverkeersstroomgegevens, in combinatie met hoge interoperabiliteit

NetFlow Tracker kan nu een vrf/VPN-waarde koppelen aan elke Tracker-interface-id. Dit stelt NetFlow Tracker in staat wijzigingen in het VPN te detecteren en zonder tussenkomst van de gebruiker zichzelf te herconfigureren om nieuwe verbindingen te monitoren. Dit levert forse tijdsbesparingen op en voorkomt menselijke fouten.

NetFlow Tracker versie 3.0 biedt ook aanzienlijk verbeterde filter- en rapportagemogelijkheden om op een snellere en gemakkelijkere manier de netwerkverkeersstroomgegevens te verzamelen en de resultaten te rapporteren. De nieuwe filteropties zijn gemakkelijker te gebruiken, zorgen voor meer flexibiliteit en bieden de mogelijkheid om de filters voor later gebruik op te slaan. Een nieuwe rapporteditor zorgt voor gemakkelijkere aanpassingsmogelijkheden van de invoerpagina voor het maken van samenvattende rapporten voor managers.

NetFlow Tracker biedt solide ondersteuning voor applicaties van serviceproviders en is compatibel met de producten van de belangrijkste leveranciers in de sector. NetFlow Tracker is een door Cisco gecertificeerde oplossing. Het Fluke Networks-kantoor in Dublin, waar NetFlow Tracker is ontwikkeld, is een Cisco Technology Development Program Partner. Daarnaast is NetFlow Tracker ook een door Nortel gecertificeerd Open Development Partner-product (met Nortel IPFIX-ondersteuning) en een door Juniper gecertificeerd Select Solutions/Alliance Partner-product. Het biedt bewezen interoperabiliteit met Packeteer, Expand, Enterasys, Riverbed en Huawei.

Gedetailleerde gespreksgegevens op segment-per-segmentbasis dankzij Visual UpTime Select

Samen met de aankondiging van de release van NetFlow Tracker kondigt Fluke Networks ook de release aan van Visual UpTime® Select(TM) 2.5. Deze nieuwste versie van Visual UpTime biedt verschillende nieuwe mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om de gesprekskwaliteit op segment-per-segmentbasis te monitoren en gegevens weer te geven met behulp van een collectie van flexibele rapporten. Visual UpTime is een belangrijk onderdeel van de groeiende familie van Enterprise Performance Management-oplossingen van Fluke Networks.

Visual UpTime is een allesomvattend systeem voor performancebeheer van enterpriseapplicaties in een WAN-infrastructuur, waaronder VoIP. Wanneer het in combinatie met Analysis Service Elements (ASE's) wordt gebruikt, kan Visual UpTime gegevens verzamelen over elk segment van een VoIP-gesprek. Op deze manier biedt het ongeëvenaarde gedetailleerde gegevens over de gesprekskwaliteit. Dit stelt de netwerkmanager in staat problemen te identificeren en op te lossen, nog voordat klanten een vermindering van de gesprekskwaliteit opmerken.

Flexibele rapportage geeft complexe gegevens weer in eenvoudig, bruikbaar formaat

Ook nieuw in Visual UpTime is Business Class Reporting, een collectie van 75 flexibele rapporten die door de gebruiker kunnen worden aangepast om een verscheidenheid aan informatie weer te geven, variërend van samenvattende informatie voor managers tot gedetailleerde informatie over afzonderlijke gesprekken voor het oplossen van problemen. De UpTime-rapportage biedt bewerkbare groeperings-, plannings- en bezorgingsopties. Deze opties zijn beschikbaar in de Web Client. Dit maakt het in vergelijking met vroeger veel gemakkelijker om de gegevens die door Visual UpTime en de ASE's worden verzameld inzichtelijk te maken en op basis van de gegevens beslissingen te nemen.

Enterprise Performance Management biedt meerwaarde voor bedrijven

Visual UpTime 2.5 en NetFlow Tracker 3.0 zijn een krachtige nieuwe combinatie die Fluke Networks' oplossingen voor Enterprise Performance Management aanzienlijk versterkt. Enterprise Performance Management omvat het leveren van performancebeheer voor netwerktoepassingen, VoIP en netwerken in geconvergeerde enterprisenetwerkomgevingen. De Enterprise Performance Management-oplossingen van Fluke Networks bieden via een geïntegreerd systeem functionaliteit voor een ondernemingsbreed inzicht, diepgaande analyse en probleemoplossing. Dit stelt IT-organisaties in staat hun IT-infrastructuur en de performance ervan optimaal te benutten en een superieure eindgebruikerservaring te garanderen. Meer informatie over de Enterprise Performance Management-producten en -oplossingen van Fluke Networks vindt u op www.flukenetworks.com/epm.

Beschikbaarheid van de producten

De Enterprise Performance Management-oplossingen van Fluke Networks zijn wereldwijd onmiddellijk leverbaar bij distributeurs en andere verkooppunten van Fluke Networks.

Informatie over Fluke Networks

Fluke Networks levert innovatieve oplossingen voor het installeren, certificeren, testen, controleren en analyseren van kopernetwerken, glasvezelnetwerken en draadloze netwerken voor bedrijven en telecomproviders. Dankzij de veelomvattende Network SuperVision(TM) Solutions-lijn van het bedrijf krijgen netwerkinstallateurs, eigenaren en beheerders meer inzicht in het netwerk, waarbij snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkperformance te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks bevindt zich in Everett (Washington) en zijn producten zijn leverbaar in meer dan 50 landen. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com, of belt u ons op +31 (0) 20-7132984 (Nederland) of +32 (0) 2-402-2113 (België).

----------

Voor meer informatie of hoge resolutie fotomateriaal neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills / Inge Noijen

EMEA Channel Marketing Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+31(0)40-2366088 Carl@mills-advertising.com / inge@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com

Mills, Hughes & Partners
Tel: +31 - 40 - 2110110
Fax: + 31 - 40 - 2651020
Po Box 6310
5600 HH Eindhoven, The Netherlands
www.mills-advertising.com