Gemeente Lochem


Nieuw raadslid Gemeente Belangen

Bertus Karssenberg start na het zomerreces met zijn werkzaamheden voor de gemeenteraad. Hij volgt Gerrit Leferink op. Als nieuw raadslid krijgt Bertus Karssenberg de portefeuille Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening Economie en Milieu en neemt zitting in de gelijknamige commissie.

Bertus Karssenberg, geboren en getogen in Lochem is ondernemer en sinds 1982 lid van Gemeente Belangen (GB). Vanaf de fusie tussen de gemeenten Lochem en Gorssel maakt hij deel uit van de fractie van GB. Als lid van de schaduwfractie verricht hij verschillende werkzaamheden voor de raadsleden en vertegenwoordigt hij GB in de commissie Algemeen Bestuur en Financiën. Daarnaast treedt hij als plaatsvervanger van de fractieleden naar buiten bij uiteenlopende gemeentelijke activiteiten.

Bertus Karssenberg heeft zich in de voormalige en huidige gemeente Lochem veel ingezet voor het verenigingsleven. De keuze voor GB en de politiek was voor hem een logisch gevolg. In zijn nieuwe functie als raadslid pakt hij de nieuwe uitdagingen aan. Hij houdt van uitdagingen. Vooral voor het welzijn van de burger in de gemeente Lochem, wil hij zich in gaan zetten.

Na de raadsvergadering van 25 juni nam Gerrit Leferink afscheid van de raad. Burgemeester Spekreijse bedankte hem voor het vele werk dat hij de afgelopen jaren heeft verzet in de gemeenteraad.