Politie Limburg-Zuid

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Bert Boosten
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( woensdag 4 juli 2007
Opmerkingen ( geen

Eijsden; inbraak in clubgebouw handboogvereniging

Onbekenden hebben in de periode van zondagavond en dinsdagavond ingebroken in het clubgebouw van een handboogvereniging aan de Pisartlaan in Eijsden.

Nadat de dieven een houten plaat hadden weggehaald, die na een eerdere inbraak voor een raam was aangebracht, gingen zij aan de haal met een aanzienlijke hoeveelheid lege frisdrankflessen. Enkele weken geleden werd er in het pand op een soortgelijke wijze ingebroken. Ook toen werden lege flessen gestolen.

Hoensbroek; steekpartij na onenigheid

Een steekpartij was dinsdagmiddag het gevolg van een onenigheid tussen twee vrienden over het openen van brieven. Slachtoffer was een 28-jarige inwoner van Heerlen. Hij liep een oppervlakkige verwonding op aan zijn buik.

De verdachte, een 20-jarige inwoner van Kerkrade, meldde zich dinsdagavond bij de politie.

Het meningsverschil tussen het slachtoffer en de verdachte ging over het feit dat de een de post van de ander zonder diens toestemming had opengemaakt.

De politie stelt een nader onderzoek in.

Sittard; weer betrapt met hennepteelt

Dinsdag heeft de politie in een woning aan de Rijksweg Noord in Sittard een 50-jarige inwoonster van Bonn (D) aangehouden omdat er in haar woning een hennepplantage werd aangetroffen.

Op een slaapkamer troffen agenten een compleet ingerichte plantage met 280 hennepplanten aan. Bij controle bleek dat de vrouw als verdachte gezocht werd in verband met een hennepplantage die op 19 mei 2006 in een pand aan de Concordiastraat in Margraten werd aangetroffen. Daar ruimde de politie toen enkele plantages met in totaal ruim 500 planten.

Tegen de vrouw zal proces-verbaal opgemaakt worden.


---- --