Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Boezemvriend voor Marja Kerpel

Deelraadsvoorzitter Gerard Schuiling reikte tijdens de vergadering van de Koepel Nieuw Crooswijk de deelgemeentelijke onderscheiding De Boezemvriend uit.

De naam symboliseert enerzijds de inzet, het vertrouwen, de geliefdheid en de vriendschap met de samenleving in de deelgemeente. Anderzijds komt de naam van de rivier de Boezem terug in de onderscheiding. De Boezem is het prachtige groene lint en vormt een hechte band tussen Kralingen en Crooswijk.

Positieve instelling

Marja Kerpel was vanaf het begin actief betrokken bij de Herstructurering Nieuw Crooswijk en is onder andere lid van De Koepel, het panel Nieuw Trapezium, de Seniorenraad Kralingen-Crooswijk, de Wijkraad van het woningbedrijf. Jij bent wel kritisch, maar brengt je kritiek altijd opbouwend en als echte Crooswijkse met het hart op je tong. Wij waarderen je positieve instelling, aldus Gerard Schuiling, die Marja Kerpel een goede ambassadrice noemde van Nieuw Crooswijk. Ik sta gewoon te trillen en hoewel ik normaal geen worden tekort kom, sta ik nu echt met mijn mond vol tanden, aldus de verraste Marja Kerpel.

Marja Kerpel kreeg vorige week de Boezemvriend vanwege haar betrokkenheid bij de Herstructurering Nieuw Crooswijk