Gemeente Maassluis

Nieuw GGD-telefoonnummer

Nieuw GGD-telefoonnummer

Inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis kunnen voortaan een nieuw nummer bellen als ze een afspraak willen maken met de GGD Rotterdam-Rijnmond: 010 - 433 99 66. Dit nummer is tegelijk het nummer van de GGD Gezondheidslijn, waar men terecht kan met vragen over gezondheid.

De GGD-vestiging in Vlaardingen, de hoofdlocatie van de voormalige GGD Nieuwe Waterweg Noord, blijft in gebruik voor Jeugd, Infectieziekten (waaronder het spreekuur voor reizigersadvies) en Inentingen. In sommige gevallen, zoals een oproep voor een regulier bezoek aan een jeugdarts, ontvangt men een uitnodiging. Wil iemand zelf een afspraak maken, dan kan dat via het telefoonnummer van de GGD Gezondheidslijn: 010 - 433 99 66.

De Gezondheidslijn is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Men kan de Gezondheidslijn ook per mail bereiken via gezondheidslijn@ggd.rotterdam.nl Elke mail wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag beantwoord.

Voor mensen met gehoorproblemen is er een speciaal teksttelefoonnummer beschikbaar: 010 - 433 98 66. Mensen die een afspraak voor het reizigersspreekuur willen maken, kunnen daarvoor rechtstreeks bij het Medisch Centrum Buitenland van de GGD terecht: telefoonnummer 010 - 433 98 99.

Het telefoonnummer van de voormalige GGD Nieuwe Waterweg Noord vervalt. Bellers die dit oude nummer gebruiken, worden nog tot half december automatisch doorgeschakeld naar de GGD Gezondheidslijn.

Afspraak maken met GGD: bel 010 - 433 99 66