AutoRai

Met een nieuwe Opel op vakantie?

(7/3/2007)
De helft nu betalen, de andere helft over twee jaar, zonder dat de klant daar ook maar één cent rente over moet vergoeden. Dàt is de
50/50-deal die Opel-dealers in juli en augustus aanbieden. Zo kan iedereen zijn of haar vakantieplannen op het laatste moment nog aanpassen en met een gloednieuwe Opel op reis gaan.

Die Opel is snel te leveren, want de zogenoemde 50/50-deal geldt voor het gehele actuele aanbod. Daaronder vallen ook de extra aantrekkelijke Temptation-modellen en alle typen, kleuren en uitvoeringen die uit voorraad leverbaar zijn. Op de website van Opel (www.opel.nl) kan iedereen vanaf heden het zoekprogramma aanklikken waarmee het totale actuele aanbod kan worden bekeken. Het gewenste model in de juiste uitvoering uitzoeken, naar de Opel-dealer om de deal te sluiten en volop profiteren van het unieke aanbod.

De 50/50-deal is extra aantrekkelijk omdat de Opel-dealer de waarde van de in te ruilen auto verrekent met de eerste helft van de betaling voor de nieuwe. Daardoor kan in veel gevallen de bijdrage voor de aanschaf van de nieuwe Opel tot een minimum beperkt worden, terwijl ten volle wordt geprofiteerd van de renteloze tweede helft van de betaling.

Een rekenvoorbeeld: Aanschaf Opel Astra Temptation 5-deurs

Opel Astra 5-deurs Temptation vanaf: ⬠20.845,-
50 % van de verkoopprijs: ⬠10.422,50
Stel: inruil huidige auto: ⬠8.250,-
Nu te betalen: ⬠2.172,50
Over twee jaar te betalen: ⬠10.422,50

De 50/50-deal kan ook worden gesloten voor een Astra of Tigra TwinTop, een Vectra Temptation, een Corsa of welk ander type Opel ook. Het actuele aanbod is groot en omvat alle typen Opel in alle uitvoeringen. Maar⦠het aanbod wordt in de loop van de zomermaanden natuurlijk kleiner! Wie het eerste komt, heeft dus de ruimste keuze.

De 50/50-deal geldt tot en met 31 augustus 2007.