AutoRai

Auto Luxam Heerlen beste Nissan-dealer van Nederland

(7/3/2007)
Nissan-dealers weten als geen ander wat kwaliteit en service betekent. Nissan Nederland onderscheidt elk jaar de dertig beste dealervestigingen met de Nissan Golden Dealer Award. Van deze topdealers mag Auto Luxam in Heerlen zich zelfs de beste Nissan-dealer van Nederland noemen.

âWe zijn heel trots op deze onderscheiding. De Golden Dealer Award betekent veel voor ons, vooral omdat onze klanten ook hebben meegewerkt aan de beoordelingâ, aldus Ger Lux van Auto Luxam Heerlen.

Elk jaar onderscheidt Nissan Nederland de dertig beste dealervestigingen van Nederland met een Golden Dealer Award. Alle dealers worden in drie groepen onderverdeeld, afhankelijk van de grootte van de vestiging. Voor elke groep stelt Nissan een top 10 op en hieruit is Auto Luxam Heerlen verkozen tot de best presterende dealer van Nederland. De winnende dealervestigingen kregen de onderscheiding tijdens een speciaal diner overhandigd uit handen van astronaut André Kuipers. De directie van overall-winaar Auto Luxam mag later dit jaar zelfs op bezoek bij Nissan in Japan om uit handen van COO Toshiyuki Shiga de prestigieuze prijs te ontvangen.

Tevreden klanten
De dealervestigingen worden beoordeeld op sales- en aftersalesgebied. Nissan kijkt niet alleen naar de omzet van een dealer, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening, de uitstraling van het bedrijf en niet in de laatste plaats naar de klantgerichtheid. Vandaar dat de resultaten van de klantentevredenheidsonderzoeken ook een belangrijke rol spelen bij het toekennen van scores aan de dealers.