Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Noodlokalen bij Reconvalescentenschool aan Dordtsestraatweg 472

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat door de Dienst Jeugd, Onderwijs en Samenleving een verzoek om bouwvergunning is ingediend voor het tijdelijk (3 jaar) plaatsen van 4 noodlokalen bij de Reconvalescentenschool aan de Dordtsestraatweg 472.

Bestemmingsplan
De locatie is gelegen in het ter plaatse geldende bestemmingsplan Vreewijk en heeft daarin de bestemmingen sport- en speelterrein. Het plan is met deze bestemmingen in strijd. Om de noodlokalen op deze locatie mogelijk te maken, dient vrijstelling te worden verleend van het geldende bestemmingsplan. Dit kan door toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Plan ter inzage
Het verzoek om vrijstelling en het conceptbesluit ligt daarom ter inzage van 4 juli tot en met 15 augustus 2007 in het kantoor van de deelgemeente aan de Maaszijde O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen
Gedurende de termijn dat het verzoek om vrijstelling ter inzage ligt kan een ieder schriftelijk en mondelinge zienswijzen tegen het verzoek om vrijstelling naar voren brengen. Dit kan bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over de plannen of voor het uiten van mondelinge zienswijzen kunt u bellen met mevr. D. Heijkoop, beleidsmedewerker van de deelgemeente Feijenoord. Zij is te bereiken via telefoonnummer (010) 291 63 43.