Gemeente Geldrop-Mierlo


ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN AAN VIADUCTEN A67

Rijkswaterstaat voert de komende weken onderhoudswerkzaamheden uit aan de viaducten over de A67. Hieronder vindt u hiervan een overzicht. Overigens kan het zijn dat de werkzaamheden bij slecht weer uitgesteld worden.

o 2-6 juli: Viaduct Genoenhuis. In deze periode hertstelt Rijkswaterstaat overdag de leuningen. De verkeersmaatregelen bestaan uit rijstrookafzettingen, er is geen stremming van het verkeer. o 2-13 juli: Viaduct Rulsedijk. Rijkswaterstaat vervangt het asfalt en de voegen en voert reparaties uit aan het beton en de leuningen. Het viaduct is 's nachts afgesloten vanwege de asfalteringswerkzaamheden. Overdag bestaan de verkeersmaatregelen uit rijstrookafzettingen, het verkeer wordt niet gestremd.
o 2-13 juli: Viaduct Barrier. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het asfalt en de voegen en reparaties aan het beton en de leuningen. Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden overdag uit. De verkeersmaatregelen bestaan uit rijstrookafzettingen, het verkeer wordt dus niet gestremd. o 4-9 juli: Viaduct Heidezicht. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het asfalt en de voegen. Het viaduct wordt afgesloten, het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden zijn overdag.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u bellen naar de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat,
0800-8002 (gratis).

Publicatie 3 juli 2007