Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (04/07)

BERGEN OP ZOOM, 4 juli 2007

Toezichthouders bedreigd door hangjeugd
ROOSENDAAL: Een aantal toezichthouders van de gemeente Roosendaal zijn dinsdagavond bedreigd door een 20-jarige inwoner van Roosendaal. De toezichthouders houden toezicht op de hangjeugd in de verschillende wijken in Roosendaal. In de wijk de Kroeven ging het dinsdagavond mis toen zij een groep jongeren aansprak die zich onder het afdak van het winkelcentrum aan de President Kennedylaan stond. De verdachte was het hier niet mee eens en bedreigde de toezichthouders. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

Man lichtgewond bij aanrijding
BERGEN OP ZOOM: Bij een aanrijding op de Schansbaan is dinsdagavond een man lichtgewond geraakt. De man, een 40-jarige inwoner van Bergen op Zoom, reed met hoge snelheid over de Schansbaan en verloor plotseling de macht over het stuur. Hij kwam tegen een boom tot stilstand. Met licht letsel aan zijn hoofd is de man overgebracht naar het ziekenhuis. De auto was total-loss.

Drie minderjarige naar HALT
BERGEN OP ZOOM: Een drietal jongens heeft woensdagmiddag vanuit een benzinestation een voetbal gestolen. Het drietal, één 13-jarige en twee 11-jarige inwoners van Bergen op Zoom, hadden de voetbal zien liggen en geen geld gehad om deze te betalen. Daarop hadden ze besloten de bal gewoon mee te nemen. Het drietal is aangehouden en krijgt een straf opgelegd via het bureau HALT.

Veel wateroverlast in gemeente Halderberge
HALDERBERGE: De politie heeft dinsdag zijn handen vol gehad aan de wateroverlast in de gemeente Halderberge. Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Halderberge, telefoonnummer 0165-390550.

Auteur: Nicolette Bovenhorst