Digitale Gemeente Houten

Australian Nirvana in Café de Wieck

zondag 24 juni 2007 - Bron: john@jvaproducties.nl

De Australisch/Engelse Nirvana coverband speelt op woensdagavond 4 juli in Café de Wieck in Houten. Voor dit optreden worden entreekaarten verkocht. De kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en zullen vanaf donderdag verkrijgbaar zijn bij Café de Wieck aan de Papiermolen en bij Music Store Houten aan de Raat. U kunt op deze adressen ook alvast op een lijst voor kaarten intekenen.

Over de Australisch/Engelse Nirvana coverband Australian Nirvana, is maar één ding te zeggen: Almost the real thing! De band beheerst de nummers van Nirvana tot in de kleinste details en de zanger van de band lijkt als twee druppels water op de echte Nirvanavoorman Kurt Cobain. Tijdens een optreden van deze band is het met gesloten ogen net of wijlen Kurt Cobain weer even onder de levenden is. Alle bekende nummers passeren de revue. Voor alle liefhebbers van Nirvana in Houten en omgeving is dit een must see concert. Voor dit optreden van Austyralian Nirvana is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het zal een heel bijzonder intiem Nirvana-tribute worden. De band zal op 4 juli vanaf 21:15 spelen.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).