Politie Zeeland


---


Z-2210-2007 Verkeersongevallen Zeeuws Vlaanderen
Woensdagmiddag rond 15.00 uur vond op de kruising Hoofdweg/Tractaatweg in Terneuzen een aanrijding plaats.
Een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Sluis reed over de Hoofdweg en sloeg rechtsaf de Tractaatweg op.
Hij had zo'n lange combinatie dat hij de bocht ruim moest nemen en daarbij met de achterkant van de aanhanger op de rijstrook van tegemoetkomend verkeer terechtkwam waar op dat moment een 43-jarige automobiliste reed.
De personenauto raakte flink beschadigd.
Op de Lange Heerenstraat in Oostburg is vanmiddag rond 17.15 uur een 40-jarige automobilist uit die plaats met zijn auto van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen.
Hij liep geen verwondingen op.

O-2211-2007 Aanrijdingen Schouwen Duiveland
Vanmiddag om 17.25 uur zijn in de Regenboogstraat in Zierikzee een bromfietsster en een automobilist met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 58-jarige bromfietsster uit die plaats verleende op het kruispunt met de Ravensteinhof geen voorrang aan een 20-jarige automobiliste uit Middelburg.
Er was enkel blikschade.
Op de Kruising Langeweg/Rijksstraatweg in Bruinisse zijn vanavond om 18.00 uur twee automobilisten met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland verleende geen voorrangaan een 72-jarige automobilist uit Goes.
Een inzittende van de automobilist uit Goes, een 70-jarige vrouw uit Goes, is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
Vanavond om 18.15 uur vond op de Stapelsweg in Zonnemaire een ongeval plaats.
Een 20-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen Duiveland reed over de Kruisweg en verleende op het kruispunt met de Stapelsweg geen voorrang aan een 24-jarige automobilist uit Tilburg.
Ze kwam met hem in aanrijding en belandde met haar voertuig op de kop in de sloot langs de Zuidweg.
Er vielen geen gewonden, beide auto's zijn total loss.


---- --