Ingezonden persbericht


LEWIS verzorgt PR voor DONG Energy Sales B.V. (DONG Energy) in Nederland.

DONG Energy is één van de grootste energiebedrijven van Scandinavië en opereert ook in de Nederlandse markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. DONG Energy's business is gebaseerd op het voorzien in en produceren, distribueren, verhandelen en verkopen van energie en gerelateerde producten in Noord-Europa. Het bedrijf telt 4.500 werknemers en heeft een omzet van 36 miljard Deense Kronen (DKK).

In 2005 heeft DONG Energy het Nederlandse energiebedrijf Intergas Levering overgenomen. Vanaf maart 2007 voert Intergas Levering de naam DONG Energy Sales B.V. De Nederlandse tak van DONG Energy levert elektriciteit en gas aan zo'n 145.000 zakelijke en particuliere gebruikers in Nederland, met name in Midden- en West-Brabant. Het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch.

DONG Energy zorgt ervoor dat klanten zeker zijn van gas en stroom en dat hiervoor niet te veel betaald wordt. Hiernaast staat bij DONG Energy dienstverlening zeer hoog in het vaandel. Door de lokale werkwijze is DONG erg betrokken bij haar klanten. Ook kan de klant rekenen op een internationaal netwerk met maximale ondersteuning. DONG Energy is continu op zoek naar innovatieve manieren om zuiniger met energie om te kunnen gaan. DONG Energy is een wereldspeler in de constructie en werking van offshore windmolens en participeert in 5 van de 8 grootste offshore windmolenprojecten in de wereld.

Graag wisselt DONG Energy met u van gedachten over diverse aspecten die actueel zijn op de energiemarkt, zoals dienstverlening richting de klant, duurzame energie en energiebesparing. Michiel van der Lande, managing director DONG Energy, vertelt u graag over hoe DONG Energy zijn kennis en ervaring wil aanwenden om Nederlandse bedrijven en huishoudens energie te leveren voor een eerlijke prijs, met een uitstekende service.

Wanneer u interesse heeft in meer informatie, fotomateriaal of een gesprek over hoe DONG Energy zich positioneert in de energiemarkt, neemt u dan contact op met LEWIS via dong@lewispr.com of +31 (0) 40 235 4600. Natuurlijk kunt u ook met ondergetekende persoonlijk contact opnemen via maudg@lewispr.com of met Claudia Top via claudiat@lewispr.com. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: www.dongenergy.nl

Uiteraard houden we u vanaf nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij DONG Energy.

Met vriendelijke groet,
Maud Geerbex

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

LEWIS Communications BV - KvK 14066694 - Hoevenweg 29 - 5652 AW - Eindhoven