Ingezonden persbericht


Persbericht

BI-oplossing Brio Nederland geeft ARAG Rechtsbijstand inzicht in bedrijfsprocessen

Sliedrecht, Nederland - 5 juli, 2007 - Brio Nederland levert ARAG Rechtsbijstand de Hyperion Intelligence Performance Suite in combinatie met een te ontwikkelen nieuw datawarehouse van Brio Nederland. Deze oplossingen geven de rechtsbijstandverzekeraar inzicht in het performance management. Dit betreft de primaire processen, zoals polissen en schades maar ook de financiële en logistieke processen. Daarnaast leveren de applicaties een belangrijke bijdrage aan de verdere optimalisatie van de managementinformatievoorziening.

"Met Hyperion Intelligence Performance Suite krijgen de managers op verschillende niveaus snel en gemakkelijk inzicht in hun 'Performance' en in die van hun collega's", aldus Robert Edridge en Eric Leushuis, projectleiders bij ARAG Rechtsbijstand.

Samen met ARAG Rechtsbijstand ontwikkelt Brio Nederland op maat gemaakte rapportagemogelijkheden in Hyperion Intelligence Performance Suite. Het gebruiksgemak, de uitgebreide functionaliteit van de applicatie en de ondersteunende rol vanuit Brio Nederland zijn voor ARAG Rechtsbijstand doorslaggevend geweest om het huidige systeem te vervangen.

"Naast ARAG Rechtsbijstand hebben wij vele andere klanten in de juridische sector. Business Intelligence wordt in deze sector steeds vaker ingezet om de organisatiedoelen gemakkelijk in lijn te brengen met het daadwerkelijke gedrag in een organisatie", aldus Roel Haverland, manager van Brio Nederland. Hiermee ondersteunt Business Intelligence naast operationele en tactische processen de algehele strategie van ondernemingen.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG Rechtsbijstand is sinds 1962 actief als volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar. Het bedrijf is onderdeel van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in vijftien Europese landen en de Verenigde Staten. In Nederland bedient ARAG de markt vanuit drie locaties: het hoofdkantoor in Leusden en vestigingen in Breda en Roermond. Het bedrijf heeft een kleine 450 medewerkers, onder wie 271 juridische professionals.

Over Brio Nederland
Brio Nederland, opgericht in 1996 is Value Added Distributeur van Business Intelligence software en onderdeel van het beursgenoteerde Unit 4 Agresso NV. Brio Nederland staat voor de Value Add distributie van software en consulting diensten rondom ad-hoc queries, Business Intelligence, Management Informatie, Reporting, Datawarehousing en Finance & Control.

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een toonaangevende internationale producent van bedrijfssoftware. Met vestigingen in 10 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada en leveringen wereldwijd werd in 2006 een omzet van ¤ 236,8 miljoen gerealiseerd (voortgezette activiteiten). Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht, Nederland. Unit 4 Agresso had eind 2006 2.760 medewerkers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations: Yvonne van Bokhoven of Cathelijne van den Bosch
Tel: +31 (0) 40 235 46 00
E-mail: yvonnev/cathelijnev@lewispr.com
Web: www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com