Digitale Gemeente Houten

Meet & Match Bedrijf en Samenleving Houten

zondag 27 mei 2007 - Bron: Platform MO Houten

Op 5 juli 2007 uur organiseert het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten een Meet&Match Bedrijf en Samenleving Houten. De Meet&Match is van 15.30 uur-17.30 uur in het nieuwe bedrijfsrestaurant van Woningstichting Viveste.

Tijdens deze Meet&Match is iedereen welkom die een vraag of aanbod heeft op het gebied van inzet kennis/expertise, menskracht/vrijwilligers, middelen of materialen. Daarnaast kunnen fondsen en organisaties die raakvlakken hebben met het thema maatschappelijk betrokken ondernemen hun producten of diensten presenteren.

Bedrijven en organisaties die op een actieve en andere manier iets voor de samenleving willen betekenen zijn van harte uitgenodigd om hun aanbod aan te melden. Maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties kunnen echter hun vragen en wensen voor ondersteuning indienen. Ook zij kunnen natuurlijk een aanbod indienen. Het doel is om over en weer iets voor elkaar te betekenen op basis van win-win.

Voorbeelden van vraag en aanbod
Vraag: Een vrijwilligersorganisatie wil graag de organisatie meer professionaliseren en is daarvoor op zoek naar kennis van buitenaf. Aanbod: Consultants van een bureau wat zich gespecialiseerd heeft in verandermanagement mogen een aantal adviesuren inzetten t.b.v. de lokale samenleving.
Match!!!

Vraag: Een vrijwilligersorganisatie wil graag een uitstapje organiseren voor haar deelnemers met een lichamelijke beperking maar heeft daar extra creatieve kennis, vrijwilligers/menskracht en vervoer voor nodig.
Aanbod: Medewerkers van een bedrijf willen hun personeelsdag op een maatschappelijke en originele manier invullen om zo ook iets voor een ander te betekenen.
Match!!!

Vraag:Een school wil graag het schoolplein op een andere manier inrichten zodat ook kinderen na schooltijd er gebruik van kunnen maken. Hiervoor zijn financiële middelen nodig. Aanbod:Een fonds biedt financiële ondersteuning aan projecten die ten goede komen aan de lokale samenleving en verbetering van de leefomgeving.
Match!!!

Actieve betrokkenheid dmv themahoeken
Wilt u deelnemen aan deze Meet&Match dan is uw actieve betrokkenheid gewenst. Door middel themahoeken/tafels kunt u uw vraag of aanbod bekend maken. Vraag en aanbod moeten wel vooraf aangemeld worden.

Aanmelden
Voor meer informatie, een uitnodiging en aanmeldformulier kijk op www.maatschappelijkondernemenhouten.nl onder bijeenkomsten of mail naar: info@maatschappelijkondernemenhouten.nl of bel Dolinda van der Hulst:06-11396251

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).