Ingezonden persbericht


IERSE TOPCOUREUR Mc ARDLE NEEMT DEEL AAN EXOTIC GREEN RALLY

ETTEN-LEUR KOMEND WEEKEND IN HET TEKEN VAN SUPERSNELLE AUTO'S... EN HUN HELDEN

Etten-Leur ­ In het weekend van 6 tot en met 8 juli staat de omgeving van het Brabantse Etten-Leur in het teken van een groots opgezet rally evenement. De Exotic Green Rally trekt naar verwachting tienduizenden autofans naar het dorp om oog in oog te staan met de fine fleur aan rallyrijders ­ en hun racemonsters. Ierland Toerisme ondersteunt dit evenement van harte; motorsport trekt de laatste jaren veel toeristen naar Ierland.

IERSE TOPPER MAAKT GROTE KANS
Onder de deelnemers is de Ierse toprijder Sean Mc Ardle. Mc Ardle haalde in zijn drie recent gereden rally's, in Engeland, telkens een top 10 positie. De berijder van een supersnelle Toyota Corolla WRC maakt, samen met zijn Belgische co-piloot, dan ook een goede kans op een hoge plaats in het klassement.

AUTO WORDT 'IERS' AMBASSADEUR'
Mc Ardle is een uitstekende vertegenwoordiger voor het hoge niveau van de Ierse rallyrijders ­ en voor het Ierse toerisme in het algemeen. Dat zal natuurlijk niet onopgemerkt blijven: in Etten-Leur heeft de flitsende Corolla voor de gelegenheid een Ierse uitstraling.

HELE WEEKEND FEEST
De Exotic Green Rally wordt gesponsord door uitzendorganisatie Exotic Green, dat zich toelegt op het werven van Oost-Europese (seizoens-)arbeiders en supermarkt Plus. Behalve het volgen van de verrichtingen van de coureurs, kan het publiek op het evenement genieten van tal van activiteiten in het bruisende centrum van Etten-Leur. En ook tijdens de rally zijn Brabantse nachten lang...

WIL JIJ DIT MEEMAKEN ALS PERS-VERTEGENWOORDIGER?
OF COURSE!
Persvertegenwoordigers met interesse in rally rijden kunnen deze week nog in aanmerking komen voor een VIP pas die tijdens het hele evenement geldig is. Daarmee kun je op afspraak ook coureurs interviewen! Alle informatie over de Exotic Green Car Rally vind je op http://www.exoticgreenrally.nl. Aanmelden kan via Sara Fitzpatrick van Ierland Toerisme, tel 020 530 60 51 of mail naar sfitzpatrick@tourismireland.com.