Wâldrock met Within Temptation, Moonspell en Dropkick Murphys


04.04.2007 / 15:41 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 4 april 2007

Waldrock 2007 met Within Temptation, Moonspell en Dropkick Murphys

De eerste namen voor Wâldrock 2007 zijn bekend. Onder andere Within Temptation, Moonspell en Dropkick Murphys zorgen voor een afwisselend programma op het jaarlijks terugkerende metalfestival. Wâldrock vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 juli op het festivalterrein aan de Zomerweg in het Friese Burgum. Ook Testament, WASP, Celtic Frost, Vader, Osdorp Posse & Laberinto en Aborted staan geprogrammeerd op de 20ste editie van Wâldrock. De voorverkoop voor Wâldrock 2007 begint aanstaande zaterdag 7 april.

Het gaat goed met het Nederlandse Within Temptation. Vanaf april gaat de gothic rockband op tour door Europa en Amerika en op 7 juli staat Within Temptation op de planken van het Friese Wâldrock. Hun nieuwste album 'The Heart of Everything', uitgekomen in maart 2007, heeft hele goede reacties gekregen en de band is voor maar liefst vijf 3FM Awards genomineerd. De Portugese gothic metalband Moonspell, bestaande uit zanger Fernando Ribeiro, gitarist Ricardo Amorim, Pedro Paixao op keyboard, bassist Sérgio Crestana en drummer Mike Gaspar heeft in 2006 hun nieuwste plaat 'Memorial' afgeleverd en maakt ook hun opwachting op Wâldrock. Meng verder punk, Ierse folk, rock en hardcore samen in een potje, even schudden en je krijgt de Dropkick Murphys. Schrik niet als je in Burgum plotseling een accordeon, mandoline, fluit en doedelzak hoort op het podium, het hoort allemaal bij het verbluffende optreden van de Amerikaanse Dropkick Murphys. Als vrienden begonnen in een kapperszaak, is de band inmiddels alweer tien jaar actief. Zorg dat je erbij bent, want het optreden van de Dropkick Murphys wordt gegarandeerd één groot feest!

De echte metalliefhebber wordt ook dit jaar weer goed verwend op Wâldrock. Naast Within Temptation, Moonspell, Dropkick Murphys, Testament, WASP, Celtic Frost, Vader, Osdorp Posse & Laberinto en Aborted worden er nog ongeveer acht namen toegevoegd aan de line-up van Wâldrock 2007. Deze worden bekend gemaakt via de website van het festival www.waldrock.nl.

Voor meer informatie: www.waldrock.nl en www.mojo.nl.

WALDROCK 2007
Zaterdag 7 juli 2007
Festivalterrein aan de Zomerweg, Burgum
Entree in de voorverkoop: Euro 50 (excl. servicekosten) Entree aan de kassa: Euro 55
Aanvang: 12.00 uur

Kaartverkoop voor Wâldrock 2007 begint aanstaande zaterdag 7 april om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, www.teletickets.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (