Ingezonden persbericht


Wâldrock met o.a. Within Temptation, Moonspell en Dropkick Murphys in Burgum

Liefhebbers van de ruigste muziek weten ieder jaar met gemak de weg naar Burgum te vinden. Want dit rustieke Friese plaatsje ondergaat jaarlijks een heftige gedaantewisseling: voor één dag verandert het idylische landschap in het nationale epicentrum van metal en hardrock. Wâldrock staat al twee decennia garant voor de beste acts uit de hardste muzieksector.

Het programma van de komende editie is gevarieerd, zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden. De eerste grote namen zijn de Nederlandse gothtrots Within Temptation, de Portugese gothic-metalband Moonspell en de Amerikaanse punkfolkfeestbeesten Dropkick Murphys. Wie verder hun opwachting maken zijn Testament, WASP, Celtic Frost, Vader, Osdorp Posse & Laberinto en Aborted. Ongeveer acht namen zullen nog aan het programma worden toegevoegd.

Zaterdag 7 juli 2007
Festivalterrein aan de Zomerweg - Burgum (Fr)
Entree: E 50,- (excl. servicekosten - voorverkoop)/E 55,- (dagkassa) Aanvang: 12.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 7 april om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.