Ingezonden persbericht


persbericht

Safaripark beekse bergen organiseert avondsafari's in juli en augustus

Naast bus-, boot- en wandelsafari ook entertainment en Afrikaanse braai-maaltijd

Hilvarenbeek, maandag 4 juni 2007 - Safaripark Beekse Bergen bezorgt bezoekers op alle zaterdagavonden in juli en augustus het echte Afrika-gevoel tijdens een achttal avondsafari's. Tijdens deze speciale avondopenstellingen kunnen bezoekers tijdens bus-, boot- en wandelsafari genieten van de 1.500 dieren die zich voorbereiden op de komende nacht. Ook Afrikaans entertainment, een roofvogelshow en een braai (Afrikaanse barbecuemaaltijd) zorgen voor een bijzondere safarisfeer.

Safaripark Beekse Bergen is op alle zaterdagavonden in juli en augustus ook 's avonds geopend. Tijdens speciale Afrikaanse avondsafari's - te voet, met de bus of boot - kunnen bezoekers zien hoe de dieren die in het wildlife park leven zich klaarmaken voor de zomernacht. Naast dat men van een typisch Afrikaanse barbecuemaaltijd kan genieten, zorgen acrobaten en muziek van het zuidelijke continent voor een bijzonder sfeer. Ook is er een spectaculaire roofvogelshow waarin buizerds en slechtvalken de hoofdrol spelen. Safaripark Beekse Bergen is tijdens de Afrikaanse avondsafari's op zaterdag 7, 14, 21 en 28 juli geopend tot 22.00 uur en op zaterdag 4, 11, 18 en 25 augustus tot 21.00 uur. Op alle overige dagen in juli en augustus is het park tot 19.00 uur geopend voor publiek.

Logeren in een jungalow
Bezoekers die na een bezoek aan de avondsafari willen overnachten, kunnen logeren in een jungalow op het naastgelegen Libéma Vakantiepark Beekse Bergen. De jungalows zijn voorzien van dierenprints. Op de themacamping van het park kunnen gasten logeren op kampeervelden met namen als Struisvogel, Gorilla of Nijlpaard. Reserveren kan via 0900-0200 (E 0,20 p.m.) of via www.libema.nl. Gasten van het vakantiepark hebben gratis en onbeperkt entree tot Safaripark Beekse Bergen en een vijftal andere dagattracties.
---Ingezonden persbericht