ID&T


ID&T presenteert line-up Sensation White

Erick E, David Guetta, Fedde Le Grand, Darren Emerson, Mason, Junior Jack & Kid Crème en MC Gee zijn de grote internationale artiesten die op zaterdag 7 juli aantreden op het hoofdpodium van de Amsterdam ArenA.

De Parijse glamour-DJ David Guetta is al jaren één van de supersterren van de internationale house-scene. Voormalig Underworld-bandlid en DJ Darren Emerson is één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Britse house-sound. Het Italiaanse DJ-team Junior Jack en Kid Crème kennen we van de mix-serie Defected in the house en clubhits als E samba. Het Nederlandse aandeel komt van Erick E, al jaren de populairste club-DJ van ons land, Fedde Le Grand, wereldberoemd sinds zijn Put up your hands for Detroit en Mason, die dit jaar doorbrak met zijn hit Exceeder.

In de Deluxe areas staan dit jaar Funkerman, Ricky Rivaro, Roger Martinez, Marnix, Chuckie, 100% Isis, Groove Addicts en Lucien Foort achter de draaitafels.

De Amsterdam ArenA blijft de thuisbasis, daarnaast worden er nu ook in verschillende andere Europese steden succesvolle edities van Sensation White gegeven. Zo zette Fedde Le Grand eerder dit jaar in Antwerpen een onvervalste houseset neer. Afgelopen weekend domineerde David Guetta het podium tijdens Sensation in Praag, terwijl Junior Jack & Kid Crème een week eerder het uitverkochte stadion in Riga op zijn kop zetten.

Later dit jaar staat er ook nog een Sensation White in Wroclow in Polen op het programma, terwijl er concrete plannen zijn voor edities in St. Petersburg (Rusland), Belfast (Ierland), Budapest (Hongarije), Duitsland, Brazilië en Australië.

Het internationale succes van Sensation valt samen met de release van het speciale Sensation Photobook, een bundeling van de mooiste beeldmomenten van de eerste zeven edities in de Amsterdam ArenA. Het boek is uitgevoerd in wit leer en telt honderd paginas. Binnenkort wordt dit unieke Sensation Photobook gepresenteerd door Erick E.

Check www.sensation.nl/t-mobile voor het exclusieve Sensation Pack met het Sensation Photobook en de Samsung U600 White.

Sensation White
07/0707
Amsterdam ArenA
www.sensation-white.nl

Geplaatst op: 08-06-2007