Mojo Concerts

Live Earth óók in Amsterdam

Wat doe jij op 777? Kom naar Amsterdam, want op deze bijzondere dag staat het Westergasterrein de gehele dag in het teken van Live Earth Alert! Overal ter wereld wordt dan uitgebreid stil gestaan bij de klimaatverandering.

In Nederland kan iedereen terecht op het gratis toegankelijke festivalterrein om via megaschermen de wereldwijde concerten van o.a. Red Hot Chili Peppers, Madonna, The Police, Alicia Keys en Genesis te volgen. In de Energy Village kun je ook nieuwe inspiratie opdoen hoe je zelf kunt bijdragen aan een duurzamere samenleving door zelf energie op te wekken en allerlei experimenten te doen.

Met live uitzendingen vanaf het Westergasterrein besteden Nederland 3 en 3FM 24 uur lang aandacht aan Live Earth Alert! Dolf Jansen is de centrale presentator in Amsterdam. Live beelden van optredens van de grootste sterren vanuit o.a. New York, Londen, Rio de Janeiro en Sydney worden afgewisseld met appearances in het Westerpark van o.a. Ali B, Fedde le Grand en reportages van Sophie Hilbrand, Giel Beelen en Floortje Dessing. Beau van Erven Dorens leidt het debat met bekende politici in de 3FM Serious Politics tent.

In New York, Rio de Janeiro, Londen, Hamburg, Johannesburg, Shanghai, Tokyo en Sydney treden naast de eerder genoemde artiesten ook o.a. op Black Eyed Peas, Bloc Party, Bon Jovi, Duran Duran, Foo Fighters, James Blunt, John Legend, Kanye West, Keane, Kelly Clarkson, Motörhead, Razorlight en Smashing Pumpkins.

Dus wat doe jij op 777? Kom naar Amsterdam en beleef Live Earth Alert! van dichtbij mee!

Kijk voor meer info op de officiële Nederlandse site van Live Earth: www.liveearthalert.nl.

Za 7 juli: Cultuurpark Westergasterrein (Amsterdam)